Pa smo dočakali finale lige NBA in pred nami je ponovitev lanskoletnega finala med bojevniki in konjeniki, kdo bo boljši si poglejte spodaj. Spodnje kvote pa poiščite na stavnici 10bet.

 

Cleveland Cavaliers pri ekipi Golden State Warriors (1. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Golden State Warriors 1.38
Opis: 
Cavaliers vs Golden State, je torej ponovitev lanskega finala, Curry ima možnost da k svoji MVP sezoni doda še naslov prvaka lige nba, na drugi strani ima LeBron priložnost da v Cleveland pripelje sploh prvi naslov in da pozabi na lanskoletni grenak poraz. Cleveland je lani izgubil s 4:2, toda letos so v popolni postavi in predvsem igrajo hitrejšo košarko z veliko meti za 3. Praktično podoben stil košarke kot Warriorsi. Če se najprej dotaknemo napovedi za celotno serijo, predvidevam zmago bojevnikov z 4:2 ali 4:3, predvsem zato, ker so Warriorsi še boljši kot v lanskem finalu, tokrat točno vejo kaj jih čaka v finalu, ob enem so najboljše napadalno in obrambno moštvo lige (kombinirano) in pa do finala so igrali z res težkimi nasprotniki, igrali tudi po 7 tekem in se velikokrat vrnili po zaostanku med tekmo in tudi v seriji. Skratka do finala so izkusili praktično vse mogoče in tudi Curry je blizu svojih 100% moči. Na drugi strani je Cleveland sicer letos v popolni postavi in igrajo hitrejšo košarko, npr. Mozgov letos v končnici skorajda ne igra, lani pa je bil glavni center ekipe. Prav ta hitra igra in veliko metov za tri pa po mojem mnenju ne bo prinesla uspeha proti najboljši strelski ekipi lige, vsi vemo da če se z Warriorsi spustiš v run and gun in hitro metanje na koš, no potem najverjetneje izgubiš in prav zanimivo bo videti kako se bo Cleveland lotil Warriorsev. Ali se bodo poizkušali z njimi kdo bo boljši v napadi, ali pa bodo poizkušali igrati predvsem trdo obrambo in bolj počasno košarko in pa še vprašanje kdo se bo kateremu prilagal, po mojem mnenju bolj Cleveland nasprotnemu moštvu. Vse to skupaj nagiba serijo v korist Warriorsev. Je pa seveda vse mogoče in potrebno bo počakati do tekme 3 in 4, potem pa se bo že malo bolj vedelo kako se bo serija odvila.
Kar se tiče današnje tekme pa na hitro, Warriorsi so v tekmovalnem ritmu in prav zato mislim, da bodo to izkoristili in zmagali prvo domačo tekmo. Cleveland bo sicer bolj spočit, toda izven tekmovalnega ritma.

https://www.youtube.com/watch?v=vTS3MUZEQeQ

Real Madrid – Valencia Basket (1. tekma)
Stava na zmago
Napoved: Real Madrid 1.26

Anglija – Portugalska
1 X 2
Napoved: Anglija 1.91

Avstrija – Nizozemska
1 X 2
Napoved: X 3.20

Makedonija – Iran
1 X 2
Napoved: X 3.00

1 komentar