Takole pa se začenja polfinale in v nedeljo tudi že finale evra 2016, ostale so same še 4 top ekipe stare celine in kaj kmalu bomo dobili odgovor kdo je najbolši v Evropi. Tokrat priporočamo, da stavite na stavnici bet at home, kjer vas čaka tudi začetni bonus do 100€. Več stavnih tipov pa si poglejte spodaj. Ekipa pro-stave, gre ta vikend na počitnice, zato boste morali finale evra predvidevati sami, kdorkoli bo že zmagal, vam želimo da zmaga bo vaših zadetih stavah =)

 

Portugalska – Wales
Izid ob polčasu ali končni izid (stava je dobljena, če izid velja ob polčasu ali ob koncu tekme)
Napoved: X 1.55
Opis: 
Mojstri za remije se bodo tokrat udarili z ekipo Walesa. Zanimivo, da so Portugalci prišli do polfinala brez ene same zmage po rednemu delu in tudi tokrat se lahko zgodi kakšen remi. Zanimiv bo tudi obračun Ronalda in Bale, ki sta drugače soigralca v Realu. Osebno mislim, da imata obe ekipe enak % možnosti za napredovanje, kako pa bosta prišli do napredovanje pa je povsem nekaj drugega. Tekma je kot ustvarjena za podaljške, toda lahko se tudi obrne in katera izmed ekip zmaga po rednemu delu. Vseeno gre stava za remi po polčasu ali po koncu tekme. Naj zmaga boljši.

Nemčija – Francija
Kdo bo napredoval?
Napoved: Francija 1.91
Opis:
Obe ekipi si želita v finale, verjetno pa imajo Francozi še malce večjo željo, saj igrajo pred domačimi gledalci in prav lahko se zgodi, da bo tudi glasno navijanje dalo še nekaj več moči domačim nogometašem. Francija je tudi prejšnjo tekmo razbila Islandijo in si tako dvignila samozavest, tako lahko bolj mirno pričakujejo nogometni obračun. Nemci imajo tudi težave z kartoni in poškodami, zato nekaj ključnih igralcev ne bo zaigralo. Potem pa je tud še strelski post njihovega zvezdnika v napadu Thomas Müllerja, ki preprosto letos ne more zadeti. Vse skupaj postavlja v rahlo prednost domačine in takšna je tudi tokratna stavna napoved.

Gorica – Maccabi Tel Aviv
1 X 2
Napoved: X 3.6

Omonia Nicosia – FC Banants
1 X 2
Napoved: Omonia Nicosia 1.2

Dirka po Francija – 5. etapa
Zmagovalec etape
Napoved: Julian Alaphilippe (Fra) 1.3

https://www.youtube.com/watch?v=-GIUUsRJUHQ