Nova dan za novo odločilno tekmo evra 2016, jutri pa se začne tudi tour de france kjer bo kot vedno zelo zanimivo. Stavne kvote poiščite na športni stavnici 10bet.

 

Wales – Belgija
1 X 2
Napoved: Belgija 1.85
Opis: 
Belgija je očitna našla svoj ritem, saj so v prejšnji tekmi kar 4x zatresli nasprotnikovo mrežo in tako bodo danes samozavestno pričakala Wales, ki je vse prej kot naivna ekipa. Wales ima odlično obrambo 5 obrambnih  igralcev, s močno vezno linijo in odličnim Baleom v konici napada, zato se Wales ne bo kar predal. Toda nekako je za pričakovati, da bo Belgija nekako zmagala to tekmo, vprašanje je samo ali ji bo to uspelo že po rednemu delu ali po podaljških, katerih se definitivno manj veseli Belgija, ki se zaveda da je v morebitnem podaljšku vse mogoče.

https://www.youtube.com/watch?v=sRa-wCOb2Wo
Nemčija – Italija
Kdo bo napredoval?
Napoved: Italija 2.40
Opis: 
Za večino športnih poznavalcevje Nemčija favorit in definitivno imajo boljše posameznike, seveda pa imajo tudi Italijani svojo računico in bodo več kot zahteven nasprotnik. Pričakovati je “tiko tako” Nemcev in nevarno kontro Italije, ki jo krasi tudi izjemen kolektivni duh. Letos so se naposlušali veliko kritih, češ da imajo slabo ekipo, brez zvezdnikov in da ne morejo letos na EP doseči odmevnega rezultata, toda že zdaj je jasno da so Italijani ena najbolj zahtevnih ekip in Nemci se zavedajo, da bodo morali prikazati svojo najboljšo igro na tem turnirju, v kolikor želijo premagati naše zahodne sosede. Naš tip pa gre na “presenečenje” in na napredovanje Italije.

Dirka po Franciji 2016 – skupna razvrstitev
Zmagovalec – antepost
Napoved: Nairo Quintana (COL) 2.95