Nov začetek tedna prinaša nove izločilne boje evra 2016 v Franciji in to kakšne saj bo na sporedu super gigantski obračun med Italijo in Španijo, več pa si preberite v  spodnjih stavnih nasvetih. Vse spodnje kvote pa poiščite na stavnici bet at home.

 

Italija – Španija
Izid ob polčasu
Napoved: X 1.78
Opis: 
Vprašanje je ali bo na tem dvoboju veliko akcije, predvsem Italijani so znani po tem da znajo igrati na izid, sploh pa letos. Je pa Italija letos zelo nevarna in smešno bi bilo pričakovati sprehod Španije. Tega se zavedajo tudi v taboru španije in vedo da bodo sicer imeli posest žoge, da pa lahko kaj hitro dobijo gol ali dva iz protinapadov. Španci so zaenkrat prikazali dobre igre, toda nismo še videli prave igre in danes jo bodo morali prikazati, saj v nasprotnem primeru pričakujem napredovanje sila neugodnih Italijanov, ki imajo res granitno obrambo in ubijalsko kontro in znajo letos iti tudi do finala. Kar se tiče današnjega stavnega tipa pa priporočamo stavo na remi ob polčasu. Težko je pričakovati, da bi ekipi že v prvem polčasu tvegali in preveč poskušali zabiti gol. Kvota je visoka in upajmo da zadanemo #srečno.

Anglija – Islandija
Dvojna priložnost – polčas
Napoved: X ali Islandija 1.62

Messi pa se kot kaže poslavlja od reprezentance in prav lahko se zgodi da je bila zgrešena 11m njegova zadnja poteza v dresu Argentine.

https://www.youtube.com/watch?v=UAOybRttU2Y