Nadaljujejo se zadnje tekme v skupinskemu delu svetovnega prvenstva v nogometu in zopet nas čaka kar nekaj odločilnih tekem. Odločilna tekma pa čaka tudi naše košarkaše, ki se bodo danes zvečer v Stožicah pomerili z izbrano vrsto Španije.

 

Japonska ali X
1.40
Dvojna priložnost
Japonska – Poljska
Opis: 
V skupini H je že pred zadnjim krogom jasno da je Poljska brez možnosti za napredovanje, so pa na drugi strani Japonci v veliko boljšem položaju, Samuraji so do sedaj zbrali po štiri točke in za napredovanje potrebujejo samo in zgolj eno točko. Je pa to za Japonce lahko tudi dvorezen meč, saj se z igro na remi lahko kaj hitro opečeš, poleg tega smo na tem prvenstvu opazili, da v zadnji tekmi tudi odpisane reprezentance igrajo na polno, saj se želijo s prvenstva posloviti z dobrim rezultatom. Vseeno so Japonci favoriti za napredovanje in tudi današnjo zmago, na stavnici Bet at home je kvota za zmago Japonske 2.60, remi nam prinese kvoto 3.20, zmaga Poljakov pa kvoto 2.80, pa srečno.

Da
1.83
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Senegal – Kolumbija

Več kot 1,5
1.40
Koliko golov bo doseženih?
Anglija – Belgija
Opis: 
Obe moštvi sta si že zagotovili napredovanje, bolj kot današnji rezultat je za Belgijo in Anglijo pomembeno križanje z skupino H, tako da lahko pričakujemo zelo taktično tekmo v kateri nobena ekipa ne bo igrala na 100% in verjetno tudi z mešano prvo enajsterico. Obe reprezentanci sta na vrhu skupine povsem izenačeni, tudi po številu golov, tako da bi v primeru remija za napredovanje odločalo pravilo fair playa.

Tunizija
1.87
1 X 2
Panama – Tunizija
Opis: 
Obe reprezentacni sta ostali brez možnosti za napredovanje, so pa Tunizijci bolj kvalitetna ekipa od Paname, ki je zadnjo tekmo proti Angležem izgubila kar z 6-1. Seveda so tudi Tunizijci bili dokaj gladko poraženi od obeh evropskih ekip (Belgije in Anglije), vseeno je naš tip in nizkem vložku, zmaga Tunizije, kvota 1.87 pa srečno.

Slovenija +5,5
1.72
Handicap
Slovenija – Španija

Tamara Zidanšek (SLO)
1.44
1 2 – Kdo bo zmagal?
Tamara Zidanšek (SLO) – Alexandra Dulgheru (ROU)

Jelena Ostapenko (LAT)
1.57
1 2 – Kdo bo zmagal?
Jelena Ostapenko (LAT) – Agnieszka Radwanska (POL)

Angelique Kerber (GER)
1.50
1 2 – Kdo bo zmagal?
Angelique Kerber (GER) – Darja Kasatkina (RUS)

James Ward (GBR)
1.42
1 2 – Kdo bo zmagal?
James Ward (GBR) – Benjamin Bonzi (FRA)

Stephane Robert (FRA)
1.53
1 2 – Kdo bo zmagal?
Stephane Robert (FRA) – Luca Vanni (ITA)