Stavni nasveti – četrtek, september 6, 2018

0
325
Ogledi
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Tudi danes se nadaljujejo reprezentančne akcije, saj se igra nogometna liga narodov. Naši nogometaši so že včeraj odigrali tekmo z Bolgarijo in žal v Stožicah izgubili z 1:2. Tudi danes pa nas čaka res pestra stavna ponudba, nismo pa pozabili tudi na OP ZDA, kjer nas danes čaka super obračun med Nadalom in Del Potrom, vse to v današnjih stavnih nasvetih.

 

Da
1.62
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Kazahstan (U21) – Slovenija (U21)

Italija
1.67
1 X 2
Italija – Poljska
Opis: 
Italija bo štartala v ligo narodov doma proti Poljski. Obe ekipi sta imeli zelo slabo svetovno prvenstvo, Italijani so ga gledali po TV-ju, Poljaki pa se niso uspeli uvrstiti med top 16 ekip. Naši sosedje so v zadnjih štirih letih na domačih tleh izgubili samo dve tekmi, tako da danes Poljake čaka skorajda misija nemogoče, sploh zmaga Poljakov je zelo malo verjetna. Italija je na zadnjih šestih medsebojnih tekmah z Poljaki zmagala polovico tekem. Italija tudi na zadnjih šestih medsebojnih tekmah z Pojaki, ki jih je igrala doma še ni izgubila. Naš stavni tip je zmaga domačinov, za kar na športni stavnici Bwin.com dobimo kvoto 1.67, pa srečno.

Albanija ali X
1.30
Dvojna priložnost
Albanija – Izrael

Srbija
1.40
1 X 2
Litva – Srbija

Romunija
1.75
1 X 2
Romunija – Črna gora
Opis: 
Romuni so na zadnjih osmih tekmah nepremagani, še več za sabo imajo same zmage. Črna gora bo v današnji obračun vstopila brez Jovetica, poleg tega se pojavljalo govorice, da se reprezentanti Črne gore želijo znebiti aktualnega selektorja. Glede na vse podatke, bi morala Romunija zabeležite nove tri točke, kvota za zmago domačinov pa je visoka in sicer 1.75.

Azerbajdžan ali X
1.30
Dvojna priložnost
Azerbajdžan – Kosovo

Da
2.60
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Ferski otoki – Malta

Turčija ali X
1.30
Dvojna priložnost
Turčija – Rusija

Brazilija
1.30
1 X 2
ZDA – Brazilija

Juan Martin Del Potro (ARG)
2.35
1 2 – Kdo bo zmagal?
Rafael Nadal (ESP) – Juan Martin Del Potro (ARG)
Opis: 
Nadal na zadnjih obračunih ni pokazal svojih najboljših iger, na zadnje je proti Thiemu potreboval kar pet setov za zmago. Na drugi strani je argentinec Del Potro nazadnje premagal John Isnerja, potem ko je v tem obračunu izgubil šele prvi tie break na OP ZDA. Argentinec sicer glede na stavnice ni favorit, toda njegova zmaga ne bi bila nobeno presenečenje, kvota 2.35 na Del Potra je visoka in se jo za srednje vložke splača izkoristiti.

Marina Bassols Ribera (ESP)
1.30
1 2 – Kdo bo zmagal?
Marina Bassols Ribera (ESP) – Claudia Hoste Ferrer (ESP)

Ugo Humbert (FRA)
1.50
1 2 – Kdo bo zmagal?
Ugo Humbert (FRA) – Mathias Bourgue (FRA)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.