Stavni nasveti – četrtek, september 13, 2018

0
582
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Danes naše košarkaše čaka kvalifikacijska tekma v gosteh proti močni Latviji, kvota za zmago domače ekipe je kvota 1.48, medtem ko za zmago Slovenije dobimo kvoto 2.45, lahko naši junakom uspe doseči zmago v gosteh? Ne pozabite tudi na španski pokal Copa del Ray in pa nekatere nogometne lige na stari celini, med drugim bomo preverili Finsko ligo in obračun med Helsinki in ekipo Mariehamn, vse to in še več v današnjih free stavnih nasvetih.

 

Persib Bandung
1.53
1 X 2
Persib Bandung – Arema Indonesia

Da
1.72
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Madura United – Mitra Kukar FC

Manchester City LFC
1.83
1 X 2
Atletico Madrid – Manchester City LFC

HJK Helsinki
1.20
1 X 2
HJK Helsinki – IFK Mariehamn
Opis: 
Domače moštvo HJK Helsinki gre očitno proti novemu ligaškemu naslovu, saj so sedem točk pred prvimi zasledovalci, do konca prvenstva pa je še samo sedem krogov. Na drugi strani je Mariehamn samo eno točko nad izpadom in ima pred sabo dve zelo pomembni tekmi. HJK je v današnjem obračunu veliko bolj kvalitetna ekipa in igra pred domačimi navijači, zato bi bilo veliko presenečenje če bi Mariehamn danes osvojil kakšno točko. Medsebojne tekme premočno vodi HJK, saj je na zadnjih 23 tekmah dosegel 21 zmag, 2 remija in 0 porazov, tako da je naša izbira domači klub, za kar dobimo kvoto 1.20, več kvot pa preverite na športni stavnici Bet at home.

Kuopio PS
1.62
1 X 2
Kuopio PS – Lahti

Manj kot 2,5
1.75
Koliko golov bo doseženih?
Ilves – FC Honka

UD Las Palmas
1.44
1 X 2
UD Las Palmas – CF Rayo Majadahonda
Opis: 
Moštvi se do sedaj še nista nikoli pomerili, velik favorit pa je domači Las Palmas, kvota 1.44. Največja moč ekipe Rayo je obramba, na zadnji treh ligaških tekmah so namreč prejeli le en zadetek, toda danes zna biti njihova obramba na največji preizkušnji in vprašanje je če lahko zdrži vseh 90 minut, največja nevarnost pa bo definitivno prvi stelec druge španske lige Ruben Castro. Razlika v kvaliteti je verjetno prevelika, da bi se gostje lahko nadejali uspeha, domači klub je na zadnjih dveh domačih tekmah dosegel kar šest zadetkov, tip torej gladka domača zmaga.

Albacete Balompie
2.05
1 X 2
Albacete Balompie – Lugo

X
2.95
1 X 2
Numancia – Sporting Gijon

Latvija
1.48
Stava na zmago
Latvija – Slovenija