Stavni nasveti – četrtek, marec 21, 2019

0
219
Ogledi
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Danes se za našo nogometno reprezentanco uradno začenja boj za Euro 2020. Slovenijo danes čaka gostovanje v Hajfi in sicer se bodo ob 20:45 uri pomerili z Izraelom. Za nami je zelo slabo obdobje, zato že vsi z velikim optimizmom pričakujemo začetek nove ere, pod starim novim selektorjem Matjažom Kekom. Na drugi strani Izrael o nastopu na EP ali SP čaka že več kot 48 let, to je kar dve desetletji več kot Slovenija. Tako da morda bi morali biti malce bolj potrpežljivi z našo reprezentanco, ki le nima svetovno znanih in kakovostnih nogometašev, da bi se lahko serijsko uvrščala na velika tekmovanja. Poleg naše reprezentance, pa bodo tudi nekatere druge danes začele svoje kvalifikaije za EP. Pestro bo tudi v košarkarski ligi NBA in pa v svetu tenisa, kjer potekajo boji za uvrstitev v glavni del turnirja v Miamiju, več pa si prebertive v današnjih stavnih nasvetih.

 

X ali Slovenija
1.65
Dvojna priložnost
Izrael – Slovenija

Začetni postavi:
Izrael: Harus; Yelni, Taha, Ben Harush; Tawatha, Peretz, Natcho, Kayal, Dasa; Dabbur, Zahavi. Selektor: Andreas Herzog.

Slovenija: Oblak; Jokić, Al. Struna, Mevlja, Stojanović; Kurtić, Krhin; Verbič, Iličić, Črnigoj; Šporar. Selektor: Matjaž Kek.

X
3.30
1 X 2
Kazahstan – Škotska

Belgija
1.33
1 X 2
Belgija – Rusija

Nizozemska
1.13
1 X 2
Nizozemska – Belorusija

Severna Irska
1.45
1 X 2
Severna Irska – Estonija

Da
1.91
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Avstrija – Poljska

Makedonija
1.40
1 X 2
Makedonija – Latvija

Hrvaška
1.09
1 X 2
Hrvaška – Azerbajdžan

Slovaška
1.72
1 X 2
Slovaška – Madžarska

Več kot 2,5
2.20
Koliko golov bo doseženih?
Kosovo – Danska

Phoenix Suns +7,5
1.91
Spread
Detroit Pistons pri ekipi Phoenix Suns
Opis: 
Na hitro povedano, Sunsi so v polnem “tankanju” in lovijo čim nižja mesta, ter s tem potencialno visok pick na letošnjem naboru. Na drugi strani pa so Pistonsi na 6. mestu vzhodne konference, kar pomeni da imajo lepe možnosti, da letos zaigrajo v končnici. Sunsi so druga najslabša ekipa celotne lige NBA in zadnji 15. klub v zahodni konferenci, letos so tako zbrali samo 17 zmag in kar 55 porazov. Sunsi so letos pred domačimi navijači dosegli 10 zmag in 25 porazov, kar pomeni da tudi v svoji dvorani niso vajeni dosegati zmag. Pistonsi so v dobri formi, saj so na zadnjih desetih tekmah zbrali 7 zmag in samo 3 poraze, so pa sicer zadnjo tekmo izgubili proti konjenikom, predzadnjo tekmo pa so premagali močni Toronto. Na tej tekmi je Blake Griffin zbral 25 točk, A. Drummond pa je dosegel 17 skokov. Pistonsi so letos na gostovanjih zbrali 13 zmag in 21 porazov, toda danes proti Sunsom preprosto morajo doseči zmago. Je pa vprašanje ali bo ta zmaga prepričljiva, morda lahko stavite hadnicap na sunse, več kvot pa preverite na športni stavnici Bet at home.

Bernard Tomic (AUS)
1.67
1 2 – Kdo bo zmagal?
Bernard Tomic (AUS) – Thiago Monteiro (BRA)

Jeremy Chardy (FRA)
1.60
1 2 – Kdo bo zmagal?
Jeremy Chardy (FRA) – Nicolas Jarry (CHI)

Leonardo Mayer (ARG)
1.42
1 2 – Kdo bo zmagal?
Leonardo Mayer (ARG) – Mikael Ymer (SWE)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.