Stavni nasveti – četrtek, december 6, 2018

0
741
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Pred nami so tekme španskega prvenstva, na delu je tudi Real Madrid, ki bo doma gostil moštvo Melilla. Poleg nogometa bomo preverili tudi hokejsko ligo NHL, kjer bo v akciji tudi slovenski reprezentant Anže Kopitar. Kar nekaj zanimivih tekem bo potekalo tudi v ligi NBA, vse to in še več v današnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

Več kot 2,5
1.26
Koliko golov bo doseženih?
Real Madrid – UD Melilla

Da
2.05
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Real Betis – Racing Santander

Feyenoord Rotterdam
1.22
1 X 2
Feyenoord Rotterdam – VVV Venlo
Opis: 
Kvota na zmago Feyenoorda je sicer zelo nizka, toda moštvo je zmagalo vseh sedem letošnjih domačih tekem v prvenstvu. Domači klub tudi nujno potrebuje vse tri točke, če želi ohraniti stik z PSV-jem in Ajaxom. VVV ima sicer dobro sezono, toda na zadnjih štirih gostovanjih ni uspel zabeležiti zmage, ob tem pa so gostje v tem nizu prejeli kar 10 zadetkov. Naš stavni tip je torej domača zmaga, kvote pa preverite na športni stavnici 1xbet.com.

Torino
1.22
1 X 2
Torino – Südtirol

Ankaragücü
1.33
1 X 2
Bodrumspor – Ankaragücü

Utah Jazz
1.78
Stava na zmago (ZDA)
Houston Rockets pri ekipi Utah Jazz

Portland Trail Blazers -14,5
1.95
Spread
Phoenix Suns pri ekipi Portland Trail Blazers
Opis: 
Obe ekipi sta trenutno v zelo slabem nizu in upata da z današnjo tekmo obrneta stvari na pravo mesto, Sunsi tako igrajo v Portlandu v dvorani Moda Center. Portland je letos dosegel 13 zmag in 11 porazov in na zadnjih 11 tekmah kar 8x izgubil, kar pomeni tudi da je klub izpadel iz top8 moštev zahodne konference. Sunsi so letos ena najslabših ekip v ligi, saj so letos dosegli samo 4 zmage in kar 20 porazov. Moštvo je izgubilo kar šest zaporednih tekem, poleg tega pa bosta danes za Sunse manjkala njihova prva dva strelca letošnje sezone Devin Booker in T.J. Warren. Sunsi so na zadnjh štirih tekmah vedno izgubili za vsaj 14 točk, kar je res zelo zanimiv podatek. Igor Kokoskov je izjavil, da mora ekipa igrati z večjo željo in zagnanostjo, kar pa je seveda težko, saj ima klub že letošnjo celotno sezono veliko težav z poškodbami glavnih akterjev, medtem ko novinec DeAndre Ayton še ne more sam pripeljati ekipe do zmage. Portland je na zadnjih tekmah večinoma zaostal že na začetku tekem, poleg tega je njihova obramba zelo padla, saj dovoljujejo preveč prejetih točk. Portland je 11. novembra premagal Boston z 100-94, od takrat pa ekipa nasprotnim moštvom dovoljuje kar 118.2 točke na tekmo, kar je veliko preveč. Portland ne igra samozavesto, poleg tega pa letos ne dobiva prave pomoči iz klopi, tako da je danas za moralo moštva nujna zmago, proti velika slabši ekipi Sunsom. Kvota na zmago domače ekipe je sicer zelo nizka, lahko pa si jo zvišate z handicap stavo, -14.5 točke nam tako ponudi kvoto 1.95, pa srečno.

Los Angeles Kings
2.40
1 X 2 (redni del)
New Jersey Devils pri ekipi Los Angeles Kings

Tampa Bay Lightning
1.95
1 X 2 (redni del)
Boston Bruins pri ekipi Tampa Bay Lightning

Toronto Maple Leafs
1.57
1 X 2 (redni del)
Detroit Red Wings pri ekipi Toronto Maple Leafs

Pittsburgh Penguins
1.80
1 X 2 (redni del)
New York Islanders pri ekipi Pittsburgh Penguins

https://www.youtube.com/watch?v=fy8cHj3Cke8