Zopet nas čaka zanimiv športni dan, v nogometu se igra slovenski pokal. Potem v košarki se nadaljuje EP, kjer bodo danes potekale zadnje tekme v skupinskem delu, naši košarkaši se bodo tako z Francijo pomerili za prvo mesto. Seveda pa nismo pozabili tudi na OP ZDA, kjer nas v moški konkurenci čakata dva super zanimiva dvoboja.

 

NK Krka ali X
Dvojna priložnost
NK Krka – NK Krško

1.55
Slovenija +7,5
Handicap
Slovenija – Francija
Opis: 
Torej danes se bosta za 1. mesto pomerila Slovenija in Francija, seveda pa sta lahko moštvi na koncu tudi drugi ali tretji, namreč kombinacij je res veliko. V vsakem primeru pa je Slovenija prva če zmaga ali če izgubi za 1 ali 2 točki. Torej upam na zmago Slovenije ali minimalen poraz, naš stavni tip pa je zmaga naših fantov ob hadnicapu +7,5 točke, kar nam še vedno prinese kvoto 1.55, pa srečno.

1.30
Litva
Stava na zmago
Nemčija – Litva

1.40
Grčija
Stava na zmago
Grčija – Poljska

1.02
Finska
Stava na zmago
Finska – Islandija

1.65
Češka +15,5
Handicap
Češka – Hrvaška

1.02
Španija
Stava na zmago
Madžarska – Španija

1.10
Srbija
Stava na zmago
Belgija – Srbija

1.06
Črna gora
Stava na zmago
Črna gora – Romunija

1.55
Turčija +8,5
Handicap
Latvija – Turčija

1.09
Rafael Nadal (ESP)
1 2 – Kdo bo zmagal?
Rafael Nadal (ESP) – Andrej Rublev (RUS)

1.18
Roger Federer (SUI)
1 2 – Kdo bo zmagal?
Roger Federer (SUI) – Juan Martin Del Potro (ARG)
Opis: 
Del Potro je prejšnji dvoboj že zaostajal z 0-2 potem pa epsko preobrnil potek dvoboja in na koncu celo zmagal. Vseeno mislimo da je v tem trenutku Roger premočen. Prav tako ima Roger zmagal zadnjih pet svojih dvobojev na trdi podlagi. Roger je v preteklosti tudi načeloma premagoval Del Potra, do sedaj ga je premagal že 16x in tudi danes bo verjetno temu tako. Kvota za Rogerja je sicer dokaj nizka, stavnica 10bet nam za omenjen tip ponudi kvoto 1.18.