Po krajših počitnicah se ekipa pro-stave vrača in že danes nas je pričakala pestra stavna nedelja, derbi dneva pa bo prav gotovo obračun med Arsenalom in ekipo Chelsea. Da ne bomo dolgovezili, spodaj lahko zasledite nekatere najbolj zanimive obračune današnjega dneva, ob enem pa vam želimo čim več zadetih stav.

 

Ankaran Hrvatini – Maribor
1 X 2
1.28 Maribor
Opis: 
Za Maribor danes šteje le zmaga, nasproti pa jim stoji ekipa Ankarana, ki pa igra svoje domače tekme v Dravogradu, tako da lahko pričakujemo velik obisk navijačev Maribora. Bo pa Maribor moral preklopiti iz evropskih tekem na domače prvenstvo, predvsem pa se pred stavo splača pozanimati kakšna bo prva postava Maribora, namreč za pričakovati je da bo Darko Milanič ponudil čas za igro tudi nekaterim nestalnim članom začetne enajsterice. Ne moremo pričakovati enostavne zmage gostujoče ekipe zato previdno pri stavi na čisto zmago. Zanimiva je tudi stava na zmago Akarana ob Handicapu 2:0 na , kar na ponudi kvoto 1.85.

NK Domžale – Gorica
Koliko golov bo doseženih?
1.28 Več kot 1,5

Zarica Kranj – Drava Ptuj
Dvojna priložnost
1.70 Zarica Kranj ali X

NK Ilirija 1911 Ljubljana – NK Krka
Dvojna priložnost
1.40 NK Ilirija 1911 Ljubljana ali X

Olympique de Marseille – Dijon FCO
1 X 2
1.36 Olympique de Marseille

Arsenal FC – Chelsea FC (nevtralno igrišče)
1 X 2
2.30 Chelsea FC
Opis: 
Že visoke kvote pomenijo, da bo zmagovalca na tej tekmi zelo težko napovedati. Rahli favorit so vendrale modri, ki so se v prestopnem roku zelo okrepili, prav tako pa so na zadnjih 6 medsebojnih tekmah z Arsenalom kar štirikrat slavili. Torej naš tip je zmaga Chelsea, na stavnici bet365 lahko za omenjen tip zasledimo visoko kvoto 2.30.

BSC Young Boys – FC Lausanne Sport
1 X 2
1.40 BSC Young Boys

GNK Dinamo Zagreb – HNK Hajduk Split
1 X 2
1.57 GNK Dinamo Zagreb

RSC Anderlecht – Oostende
1 X 2
1.40 RSC Anderlecht

Crvena zvezda Beograd – FK Čukarički
1 X 2
1.20 Crvena zvezda Beograd

HJK Helsinki – Lahti
1 X 2
1.40 HJK Helsinki
Opis: 
Helsinki so prva ekipa domačega prvenstva in bodo danes gostili Lahti, ki pa so tretja ekipa. Čeprav bi si, glede na prvenstveno lestvico, lahko obetali izenačen obračun, pa so domačini izraziti favoriti. Helsinki so na zadjih 5 tekmah nepremagani in pred domačimi gledalci lahko pričakujemo podaljšanje zmagovitega niza.