Zopet je danes super stavna ponudba in res nam ne bo dolgčas! V pokalu bo na sporedu večni derbi med domačo Olimpijo in Mariborom, v Premier ligi se bosta udarila Chelsea in Manchester City, v ligi nba pa čaka Dragičev Miami Heat super pomembna tekma v boju za končnico.

 

NK Olimpija Ljubljana – Maribor
Dvojna priložnost
1.45 X ali Maribor
Opis: 
Vsi vemo kaj se je v zadnjem obdobju dogajalo v Olimpiji, poškodbe igralcev, menjave trenerjev in še bi lahko naštevali. Tako da obračun z Mariborom za zelene ne prihaja v ravno najboljšem času. Seveda je derbi le derbi, toda danes bo zmaga Olimpije kar veliko presenečenje. Naš stavni tip gre na zmago ali remi Maribora, kar nam še vedno ponudi solidno kvoto 1.45. Kvoto lahko zasledite na športni stavnici bet at home, pa srečno.

 

FC Barcelona – FC Sevilla
1 X 2
1.19 FC Barcelona

Leganes – Real Madrid
1 X 2
1.48 Real Madrid

Arsenal FC – West Ham United
Dvojna priložnost
2.95 X ali West Ham United

Swansea City – Tottenham Hotspur
Dvojna priložnost
1.16 X ali Tottenham Hotspur
Opis: 
Spursi so v zelo dobri formi, za sabo imajo kar pet zaporednih zmag. Swansea pa je na drugi strani na zadnjih petih tekmah slavila le enkrat. Še en zanimiv podatek, Spursi so na medsebojnih dvobojih z Swansea zmagali kar devet od zadnjih desetih tekem.

Chelsea FC – Manchester City
Dvojna priložnost
1.35 Chelsea FC ali X

 

FSV Mainz 05 – RasenBallsport Leipzig
Dvojna priložnost
1.33 X ali RasenBallsport Leipzig

Liverpool FC – Bournemouth
Koliko golov bo doseženih?
1.50 Več kot 2,5
Opis: 
Samo Spursi, ki imajo letos najboljši domači score, so letos doma zmagali več tekem kot Liverpool. Liverpool je doma zmagal kar 11 od 15 tekem, medtem ko je Bournemouth v ligi letos v gosteh zmagal le dvakrat. Vseeno je Bournemouth zelo neugoden klub in morda je najboljša stava več kot 2.5 gola, saj obe ekipi nista znani po odlični obrambi.

VfL Wolfsburg – SC Freiburg
1 X 2
1.72 VfL Wolfsburg

Feyenoord Rotterdam – Go Ahead Eagles
1 X 2
1.12 Feyenoord Rotterdam

Toronto Raptors pri ekipi Detroit Pistons
Skupni rezultat
1.91 Več kot 198,5

Miami Heat pri ekipi Charlotte Hornets
Skupni rezultat
1.95 Manj kot 207,5
Opis: 
Danes ima pred sabo Miami neposrednega konkurenta za končnico, to je ekipa Hornetsov. Za Miami danes v gosteh šteje le zmaga, ki pa bo težko dosegljiva, pričakujemo izenačeno tekmo z odlično obrambo na nivoju končnice. Zmagovalca bo težko napovedati, lahko pa priporočamo stavni tip da bo na tekmi manj kot 207,5 košev.