Danes je pred nami res zanimiv športno stavni dan. Namreč začenja se EP v košarki, in naši imajo danes otvoritveno tekmo prvenstva in sicer proti Poljski, katero smo včeraj v odbojki, v njihovi domači dvorani premagali in se tako uvrstili v 1/4 finala EP. Poleg košarke pa danes Slovenija tudi igra omenjeno odbojko in sicer si bodo v 1/4 finalu EP naši fantje stali nasproti močni Rusi. Zanimivo pa bo tudi v nogometu, saj se nadaljujejo kvalifikacije za SP v nogometu, vse to in še več preverite v spodnjih brezplačnih stavnih ansvetih.

 

1.34
Litva
Stava na zmago
Litva – Gruzija

1.40
Slovenija
Stava na zmago
Slovenija – Poljska
Opis: 
Kot rečeno se danes z tekmo Slovenija – Poljska začenja EP v košarki. Na današnji tekmi so naši rahli favoriti, toda glede na to, da gre za prvo tekmo je za priučakovati nekaj nervoze na obeh straneh. Vseeno pričakujemo zmago Slovenije, pa čeprav ne z veliko prednostjo.

1.83
Ukrajina +8,5
Handicap
Nemčija – Ukrajina

1.14
Francija
Stava na zmago
Francija – Finska

1.65
Islandija +17,5
Handicap
Islandija – Grčija

1.50
Bosna in Hercegovina
1 X 2
Ciper – Bosna in Hercegovina

1.53
Francija
1 X 2
Francija – Nizozemska
Opis: 
Francija ima v tem trenutko preprosto boljšo ekipo in danes igra pred domačimi navijači, tako da bi galski petelini danes preprosto morali zmagati, še posebej zato ker imajo na drugi strani Nizozemci eno najslabših ekip v svoji zgodovini. Francija je sicer zadnjo tekmo klalifikacij izgubila proti Švedski, tako da še razlog več da se danes vrne na zmagovalna pota. Sicer pa so Francozi v zadnji prijateljski tekmi premagali večne rivale Angleže in to z deseterico, saj je rdeči karton dobil branilec Varan. Igralci kot so Robben, Van Persie in Sneijder so svoja najbolša nogometna leta pustili za sabo, medtem, ko so igrali tipa Blind, Depay z premalo kvalitete. Torej naš tip je zmaga Francije, za kar na stavnici bet at home dobimo kvoto 1.53.

1.45
Grčija
1 X 2
Grčija – Estonija

1.01
Belgija
1 X 2
Belgija – Gibraltar

1.34
Madžarska
1 X 2
Madžarska – Latvija

3.60
Slovenija
1 2 – Kdo bo zmagal?
Rusija – Slovenija

1.36
Srbija
1 2 – Kdo bo zmagal?
Srbija – Bolgarija

https://www.youtube.com/watch?v=L1bb960Im6U