Vikenda še ni konec in tudi danes bo zelo pestro, saj bomo imeli polne roke dela z sestavljanjem stavnih listkov. Igra se nogomet, danes lahko izpostavimo derbi v Premier ligi med Arsenalom in Tottenhamom, napovedali pa smo tudi zmagovalca v F1 in pa izpostavili dve današnji tekmi v ligi nba – srečno vsem!

 

Manchester United – Swansea City
1 X 2
1.45 Manchester United
Opis: 
United potrebuje danes zmago, vsaj če želi ostati v boju za top4 mesta v premier ligi. United v zadnjih tekmah kaže dobro obrambo ima le težave v napadu, kjer le stežka dosega zadetke, toda dobra forma Rashforda bi lahko pomenila tudi boljši napad. United ima doma relativno visoko kvoto 1.45, to pa tudi zato, ker Swansea danes nujno potrebuje vse tri točke, seveda pa enako velja tudi za rdeče vrage – stavne kvote za za tekmo poiščite na športni stavnici 10bet.

 

Middlesbrough FC – Manchester City
1 X 2
1.28 Manchester City

Tottenham Hotspur – Arsenal FC
1 X 2
1.75 Tottenham Hotspur

AS Roma – Lazio Rim
Dvojna priložnost
1.28 AS Roma ali X

Inter Milan – SSC Napoli
Dvojna priložnost
1.57 Inter Milan ali X

Borussia Dortmund – 1899 Hoffenheim
1 X 2
1.48 Borussia Dortmund

OGC Nice – Paris Saint-Germain
1 X 2
1.55 Paris Saint-Germain

Partizan Beograd – FK Napredak
1 X 2
1.20 Partizan Beograd

Real Betis – Deportivo Alaves
Dvojna priložnost
1.20 Real Betis ali X

VN Rusije – dirka
Zmagovalec
1.50 Sebastian Vettel (GER/Ferrari)

Utah Jazz pri ekipi Los Angeles Clippers (7. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.57 Los Angeles Clippers
Opis: 
Clippsi so zadnjo tekmo v Utahu dobili in tako kar malce nepričakovano izsilili sedmo tekmo, ki nam bo postregla z zelo napeto košarko. Namreč obe ekipi sta vse dosedanje tekme v seriji igrali zelo izenačene tekme, tudi zadnja tekma se je odločila v zadnjih sekundah tekme. Utah ima bolj kompaktno ekipo in trenutno nima poškodb, vendar so Clippsi pa čeprav brez Griffina, danes rahli favoriti, saj igrajo pred domačimi gledalci. Kot drug podatek pa navedimo predvsm dejstvo, so so Jazzi imeli prejšnjo tekmo pred domačimi gledalci priožnost zmagati in zaključiti serijo, kar pa jim ni uspelo in če jim je ta poraz pustil preveč mentalnih posledic, lahko to doda še dodaten procent prednosti domačim Clippsom. Torej naša napoved je zmaga domače ekipe, je pa za pričakovati tesno tekmo.

Washington Wizards pri ekipi Boston Celtics (1. tekma)
Spread
1.55 Washington Wizards +8,5
Opis: 
Obe ekipi se bosta kot prvi pomerili v naslednjem krogu končnice. Boston je po zaostanku z 2:0 premagal Bullse z 4:2 in si tako zagotovil napredovanje, medtem ko so Wizardsi premagali Atlanto. Predvsem Boston bo imel v Wizardsih veliko težjega nasprotnika kot ga je imel v Bullsih in domača ekipa si danes ne bo smela privoščiti tako slabega začetka kot proti Bullsom, ko so prve dve tekmi serije izgubili. Vseeno pričakujemo izenačeno tekmo, naša stava pa gre na Wizardse ob handicapu 8.5 točke.