Zadni dan vikenda nas ne bo razočaral, saj bo stavna ponudba zopet več kot odlična. Preverili smo top ponudbo v kvalifikacijah za SP v nogometu, igra se tudi 2. slovenska nogometa liga. Poleg nogometa pa seveda poteka tudi EP v košarki, Slovenija se bo danes pomerila z Grki, kdo bo boljši v tem dvoboju pa lahko preverite čisto spodaj. Ne pozabite pa tudi na OP ZDA v tenisu in tudi motošport in F1, kjer smo napovedali današnjega zmagovalca.

 

1.57
NŠ Mura
1 X 2
Nafta – NŠ Mura

1.30
Nizozemska
1 X 2
Nizozemska – Bolgarija

1.57
Švedska
1 X 2
Belorusija – Švedska

1.06
Več kot 2,5
Koliko golov bo doseženih?
Francija – Luksemburg

1.28
Več kot 1,5
Koliko golov bo doseženih?
Latvija – Švica

1.28
Več kot 1,5
Koliko golov bo doseženih?
Madžarska – Portugalska

1.40
Več kot 1,5
Koliko golov bo doseženih?
Grčija – Belgija
Opis: 
Grčija je zadnjo tekmo doma proti slabi Estoniji samo remizirala, bilo je 0-0. Belgija je doma razbila nekonkurenčni Giblartar z kar 9-0. Grki ne kažejo dobre forme, medtem ko je Belgija na zadnjih 7 tekmah kar 6x zmagala.

1.65
Finska
Stava na zmago
Finska – Poljska

1.26
Rusija
Stava na zmago
Belgija – Rusija

1.83
Črna gora +6,5
Handicap
Črna gora – Hrvaška

1.45
Sam Querrey (USA)
1 2 – Kdo bo zmagal?
Sam Querrey (USA) – Mischa Zverev (GER)

1.80
Juan Martin Del Potro (ARG)
1 2 – Kdo bo zmagal?
Juan Martin Del Potro (ARG) – Dominic Thiem (AUT)

1.30
Lewis Hamilton (GBR/Mercedes)
Zmagovalec
VN Italije – dirka

2.25
Slovenija
Stava na zmago
Slovenija – Grčija
Opis: 
Slovenijo danes čaka nepredvidljiva Grčija, ki je prvo tekmo razbila nekonkurenčno Islandijo (razbili so jo tudi povprečni Poljaki), nato pa so Grki konkretno izgubili proti Franciji in sicer z rezultatom 95:87. Bolj kot sam poraz pa v oči bode zelo slaba igra grške reprezentance, ki nima ne repa ne glave. Grki so že proti Islandiji igrali zelo slabo, sploh prvi polčas ko so bili Islandi celo boljši. Naši košarkaši so prvo tekm ugnali Poljake, včeraj pa močne Fince. Blesti prevsem Goran Dragic, ki je Poleg Paul Gasola najboljši igralec prvenstva, vsaj če gledamo statistiko. Danes še čakamo točkovni prispevek super talenta Luka Doncica in v tem primeru mislimo da Grki nimajo možnosti za uspeh. Naš stavni tip je torej zmaga Slovenije, stavna kvota pa je na stavnici bwin 2.25, priporočamo vložek 5/10, pa srečno.