Včeraj smo dobili vse udeležence Lige prvakov, že danes pa se bo odločalo o tem kdo bo igral tekme v Ligi Evropa. Čaka nas kar nekaj zanimivh tekem, v igri so tudi Domžale, katere čaka super težko gostovanje v Franciji, več pa preberite v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

1.25
Dinamo Kijev
1 X 2
Dinamo Kijev – Maritimo Funchal

1.33
Zenit St. Peterburg
1 X 2
Zenit St. Peterburg – FC Utrecht

1.25
Red Bull Salzburg
1 X 2
Red Bull Salzburg – Viitorul Constanta

1.12
Fenerbahče
1 X 2
Fenerbahče – Vardar Skopje

1.67
GNK Dinamo Zagreb
1 X 2
Skenderbeu Korce – GNK Dinamo Zagreb
Opis: 
Dinamo je na prvi domači tekmi škandalozno šele v sodnikovem podaljšku izvlekel samo remi. V kolikor želijo “purgerji” danes napredovati, jim za to zadošča samo zmaga.

1.36
Videoton FC ali X
Dvojna priložnost
Videoton FC – Partizan Beograd

1.30
AC Milan
1 X 2
Skendija 79 – AC Milan

1.28
Austria Dunaj ali X
Dvojna priložnost
Austria Dunaj – NK Osijek

2.60
Da
Bosta obe ekipi na tekmi dosegli gol?
Olympique de Marseille – NK Domžale
Opis: 
Prva tekma se je končala z izidom 1-1, Domžale so se doma več kot odlično upirale favorizirani ekipi Marseille. Še več v prvem polčasu so Domžale dominirale in povsem nadigrale nasprotno ekipo. Seveda bo danes Marseille pred domačimi gledalci bolj nevaren in verjetno bo to dovolj za napredovanje. Vseeno se je na prvi tekmi pokazalo da je Marseille v obrambi več kot nezanesljiv in pričakujemo da bodo Domžale tudi danes zadele, prav tako pa je za pričakovati zadetek domače ekipe, morda tudi več kot enega ali dva. Tako da je danes  na tekmi za pričakovati več kot 2.5 gola, za kar na stavnici bet365 dobite kvoto 1.69. Naš stavni nasvet za danes pa je da bosta obe ekipi dosegli zadetek, za domačo ekipo je velika verjetnost doseženega zadetka ali dveh, medtem ko tukaj predvsem upamo da tudi Domžale zadanejo in tako naredijo tekmo še bolj zanimivo, pa srečno.

 

1.34
Več kot 1,5
Koliko golov bo doseženih?
HNK Hajduk Split – Everton

1.22
SC Braga
1 X 2
SC Braga – FH Hafnarfjordur