Na vrsti je nogomet in Liga prvakov ter kvalifikacije, kjer nas čaka kar nekaj zelo zanimivih in odločilnih tekem, ki nam bodo ponudili prve udeležence skupinskega dela Lige prvakov, več pa spodaj v brezplačnih stavnih nasvetih.

 

AS Roma – FC Porto
Koliko golov bo doseženih?
1.80 Več kot 2,5
Opis: Roma je na prvi tekmi v gosteh z igralcem manj iztržila ugoden remi 1:1. Tako si je na široko odprla vrata, še bolj pomembno pa je to, da Porto doma ni pokazal neke super igre saj z igralcem več ni bil sposoben zmagati, kar pa bo še toliko težja naloga v Rimu, pred fanatičnimi navijači domače ekipe. Napredovanje Rome nam na stavnici 10bet ponuja kvoto 1.35, kar pa se skorajda ne splača staviti. Naša stava gre tokrat na over 2.5 gola, ki nam ponuja kvoto 1.80. Stava je povsem realna, sploh če Porto kmalu zadane, kar bo povsem spremenilo potek tekme, saj bo primarna naloga Rome igrati zaprto tekme, namreč 0:0 jim zaradi gola v gosteh prinaša napredovanje. Tekma bo še zelo zanimiva in zna biti polna preobratov in tudi golov #srečno

AS Monaco – Villarreal
Dvojna priložnost
1.50 X ali Villarreal

Legia Varšava – Dundalk
1 X 2
1.40 Legia Varšava

Hapoel Beer Sheva – Celtic
Koliko golov bo doseženih?
1.75 Več kot 2,5
Opis: 
Že na prvi tekmi smo gledali veliko število golov, mislim da jih je padlo vsaj 5, tudi tokrat lahko pričakujemo pravo golijado, saj bodo domačini poskušali nemogoče in zabiti kar nekaj število golovo v mrežo Celtica, saj Hapoelu edino visoka zmaga prinaša napredovanje, to pa pomeni več prostora za kontro Celtica.

FC Viktoria Plzen – PFC Ludogorec
1 X 2
3.30 X