Včeraj je bil pester stavni dan, tudi danes pa bo temu tako, saj potekajo vse top nogometne lige, ne bomo pozabili pa seveda lige nba in pa seveda aktualnih zimskih športov. Kot ponavadi vas čaka več stavnih tipov spodaj – pa srečno!

P.S. Še vedno traja AKCIJAVzemi Brezplačno 50 EUR voucher kodo na stavnici Bet at home!

 

Athletic Club – Atletico Madrid
Koliko golov bo doseženih?
1.60 Manj kot 2,5

SD Eibar – FC Barcelona
1 X 2
1.26 FC Barcelona

Southampton FC – Leicester City
Dvojna priložnost
2.00 X ali Leicester City

Arsenal FC – Burnley
1 X 2
1.18 Arsenal FC

Chelsea FC – Hull City
1 X 2
1.16 Chelsea FC
Opis: 
Chelsea bi z današnjo zmago še samo povečal prednost pred zasledovalci, ki to kolo delajo v prid modrih. Včeraj si je Liverpool doma privoščil šokantni poraz proti ekipi iz boja za obstanek, tudi M. City in Spursi so remizirali, M. United pa je tudi samo remiziral. Tako, da danes lahko domači z zmago naredijo velik korak proti končnemu cilju, to je seveda osvojitvi premier lige in Chelsea bi to moral izkoristiti, saj gre za dovolj izkušeno ekipo. Chelsea prav tako nima težav z poškodbami in bodo igrali v najmočnejši postavi, medtem ko imajo gostje kar nekaj težav z poškodbami. Vse razen zmaga domače ekipe bi bila senzacija in po včerajšnjem dnevu senzacij, je danes res že čas za zmage favoritov.

Palermo – Inter Milan
1 X 2
1.48 Inter Milan

Juventus – Lazio Rim
1 X 2
1.55 Juventus

Krka – Cedevita Zagreb
Stava na zmago
1.20 Cedevita Zagreb

Svetovni pokal FIS – HS134 (Zakopane/POL)
Zmagovalec – antepost (ostali na zahtevo)
2.25 Peter Prevc (SLO)
Opis: 
Pero mišica se kot kaže vrača na pota stare slave, saj je včeraj pokazal dva izjemna skoka, predvsem pa je pokazal da zopet skače na super nivoju. Tudi domači as, poljak Kamil Stoch je včeraj naredil samo en odličen skok, prvi skok je namreč skočil zelo pod povprečjem. Kvoto 2.25 preprosto moramo vzeti in vložiti srednjo visoko številko  evrov na zmago Petra Prevca. Kvoto lahko najdete na športni stavnici bwin.

NBA liga: 

Los Angeles Lakers pri ekipi Dallas Mavericks
Stava na zmago (ZDA)
1.40 Dallas Mavericks
Opis: 
Lakersi na zadnjih tekmah komajda zmagajo na vsake nekaj časa, poškodovan je tudi D’Angelo Russell in danes bodo težko v gosteh premagali Dallas. Seveda tudi telički iz Dallasa ne blestijo, toda v zadnjem obdobju so v precej boljši formi kot Lakersi, tako da danes nebi smelo biti dvoma o domači zmagi Dallasa.

Golden State Warriors pri ekipi Orlando Magic
Spread
1.60 Orlando Magic +15,5
Opis: 
GSW lahko katerokoli ekipo v nba ligi razbijejo za več kot 25-30 točk, tudi aktualne prvake, kar se je pokazalo nekaj tekem nazaj. Je pa res da v gosteh načeloma ne zmagujejo za tolikšno razliko točk, ponavadi GSW razbije ekipo do polčasa potem pa nehajo igrati in nasprotne ekipe se tako velikorat povsem približajo Warriorsem Tudi danes je temu lahko tako, v vseh pogledih pa so Warriorsi za vsaj 3 razrede boljša ekipa od Magicov.

https://www.youtube.com/watch?v=nIeST5J0gbI