Preidimo takoj k bistvu, danes se namreč igrajo praktično vse top nogometne lige v Evropi, v pogonu je tudi Slovenska prva liga. Spodaj pa preverite nekatere najboljše stavne nasvete za današjo pestro športno popoldne, pa srečno in čim več zadetih stav.

NK Triglav Kranj ali X
Dvojna priložnost
NK Triglav Kranj – Gorica

1.90
NK Krško
Handicap 0:2
Maribor – NK Krško

1.36
Manchester United
1 X 2
Swansea City – Manchester United
Opis: 
Rdečni vragi so začeli sezono z prepričljivo zmago nad solidnim West Hamom, rezultat je bil kar 4-0. Zadnja tekma v gosteh pri Swansea se je končala z zmago Uniteda 1-3, tudi danes pričakujemo podoben razplet, torej naš stavni nansvet je zmaga rdečih vragov.

1.40
Liverpool FC
1 X 2
Liverpool FC – Crystal Palace
Opis: 
Liverpool je v prvi tekmi izgubil 2 točki v zadnjih minutah tekme. Kot že nekaj sezon zapored je domača ekipa solidna v napadu, vse preveč pa imajo težav v obrambi, toda ekipa Crystal Palace v zadnjih 6 tekmah premier lige ni zadela kar v petkrat, tako da danes pričakujemo zmago domačinov.

1.82
Leicester City
1 X 2
Leicester City – Brighton and Hove Albion
Opis: 
Leicester je v prvem krogu proti topničarjem igral zelo dobro in kar malce nesrečno izgubil z 4:3. Lisice imajo danes pred domačimi gledalci odlično priložnost za prve tri točke, tudi nasprotnik je eno slabših moštve lige. Naš tip je torej domača zmaga, kar nam na športni stavnici bwin prinese super kvoto 1.82.

1.85
Arsenal FC
1 X 2
Stoke City – Arsenal FC
Opis: 
Stoke lahko doma danes Arsenalu povzroči kar nekaj težav, toda domača ekipa je zelo slabo odigrala prvo tekmo proti Evertonu, prav tako pa so imeli zelo slabo poletje, govorimo o okrepitvah. Čeprav je Arsenal imel v prvem krogu kar nekaj težav proti lisicam, pa je vendrale zmagal, velik potencial pa je tudi novi napadalec Lacazette, ki je definitivno lačen novih zadetkov. Torej v tej tekmi pričakujemo novo zmago Arsenala, definitivno pa ni za pričakovati lahke zmage gostov, kvota za zmago topničarjev v gosthe je 1.85, preverite ostale tipe na stavnici Bet at home.

1.55
Atletico Madrid
1 X 2
Girona – Atletico Madrid

1.17
Več kot 1,5
Koliko golov bo doseženih?
VfL Wolfsburg – Borussia Dortmund

1.53
FC Schalke 04 ali X
Dvojna priložnost
FC Schalke 04 – RasenBallsport Leipzig

1.13
Juventus
1 X 2
Juventus – Cagliari

1.18
Benfica
1 X 2
Benfica – Belenenses

1.60
AS Saint-Etienne
1 X 2
AS Saint-Etienne – Amiens SC