Danes nas čaka res veliko število tekem, igrajo se namreč vse najboljše evropske lige. Za današnji derbi dneva pa lahko izpostavimo tekmo med Liverpoolom in Man. Cityem, kjer bo na kocki neposredna uvrstitev v Premier ligi. Več ostalih tekem pa si kot vedno preberite v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

Aluminij Kidričevo – NK Rudar
Koliko golov bo doseženih?
1.33 Več kot 1,5

NK Olimpija Ljubljana – FC Koper
1 X 2
1.53 NK Olimpija Ljubljana

Tottenham Hotspur – Southampton FC
1 X 2
1.75 Tottenham Hotspur

Manchester City – Liverpool FC
Bosta obe ekipi na tekmi dosegli gol?
1.55 Da
Opis: 
City je to sredo izpadel iz evropske lige prvakov, kar se je trenerju sinje modrih zgodilo prvič v svoji karireri, to je izpad iz 1/8 lige prvakov. Tudi v Premier ligi se Cityu ne cedita med in mleko, saj se trenutno bori le za evropske vozovnice. Seveda pa podobna zgodba velja tudi za Liverpool, ki je letos tudi imel višja pričakovanja, tako da lahko rečemo, da bosta obe ekipe poskušale priti do vseh treh točk, kar pa pomeni odprto tekmo, ki lahko prinese veliko število golov. Potrebno se je tudi zavedati, da obe ekipi nista znani po svoji obrambi, ampak predvsem po napadu. Naš stavni tip gre torej, da bosta obe ekipi dosegli gol, kvoto 1.55 pa poiščite na športni stavnici bet at home.

 

SM Caen – AS Monaco
Bosta obe ekipi na tekmi dosegli gol?
1.65 Da

Paris Saint-Germain – Olympique Lyon
1 X 2
1.45 Paris Saint-Germain

Sampdoria – Juventus
1 X 2
1.50 Juventus

Borussia Mönchengladbach – FC Bayern München
1 X 2
1.36 FC Bayern München

FC Barcelona – CF Valencia
1 X 2
1.12 FC Barcelona

Atletico Madrid – FC Sevilla
1 X 2
1.65 Atletico Madrid

Rijeka – Slaven Koprivnica
1 X 2
1.28 Rijeka

Crvena zvezda – Budućnost VOLI
Stava na zmago
1.10 Crvena zvezda

Portland Trail Blazers pri ekipi Miami Heat
Skupni rezultat
1.95 Manj kot 213,5
Opis: 
Enostavno povedano, Miami je že zadnja dva meseca najbolj vroča ekipa lige nba. Trenutno so se končno prebili na mesta, ki vodijo v končnico, to pa ni še končni cilj ekipe Gorana Dragica, saj želijo igralci Miamija v končnici priti na čim višja mesta. Danes so v domači dvorani favoriti in vse razen zmaga vročice bo kar veliko presenečenje, torej naš stavni tip gre na domači Miami.