Pred nami je še kako pester stavni večer, saj se v ligi Evropa igra res veliko število zanimivih nogometnih obračunov. V spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih smo za vas izpostavili nekaj najbolj popularnih tipov in nekatere tudi pokomentirali, pa srečno!

 

1.22
GNK Dinamo Zagreb
1 X 2
GNK Dinamo Zagreb – Skenderbeu Korce
Opis: 
Dinamo je dobil res lahkega nasprotnika in danes bi pred domačimi gledalci moral zmagati in izkoristiti svoje izkušnje in kvaliteto. Stavna kvota za zmago domače ekipe je 1.22, stavni tip in kvoto pa preverite na športni stavnici bet365. Priporočamo, da stavo skombinirate v sistem stav, ter si tako dvignete kvoto, saj je tekma tip res zelo zanesljiv.

1.72
FC Krasnodar
1 X 2
FC Krasnodar – Crvena zvezda Beograd

1.45
Več kot 1,5
Koliko golov bo doseženih?
Bate Borisov – FK Oleksandrija

1.65
SC Braga
1 X 2
FH Hafnarfjordur – SC Braga

1.50
Fenerbahče
1 X 2
Vardar Skopje – Fenerbahče

1.65
FC Viktoria Plzen
1 X 2
FC Viktoria Plzen – AEK Larnaca

1.14
PFC Ludogorec
1 X 2
PFC Ludogorec – Suduva

1.72
Panathinaikos ali X
Dvojna priložnost
Panathinaikos – Athletic Club

1.80
Več kot 2,5
Koliko golov bo doseženih?
NK Domžale – Olympique de Marseille

1.11
AC Milan
1 X 2
AC Milan – Skendija 79
Opis: 
Milan se je letos poleti konkretno okrepil in četudi se nebi, bi danes doma moral premagati klub z imenom Skendija, ki nima dovolj kvalitete da bi danes v gosteh presenetil močno okrepljeni Milan.

1.30
Everton
1 X 2
Everton – HNK Hajduk Split
Opis: 
Hajdukova zgodba o igranju v ligi evropa se bo verjetno zaključila proti Evertnonu. Angleži so danes pred domačimi gledalci veliki favoriti in vse razen zmage domače ekipe bo dokaj veliko presenečenje. Hajduk bo moral svojo priložnost za napredovanje verjetno iskati na povratni tekmi, v kolikor bo seveda danes ohranil aktiven rezulat.

https://www.youtube.com/watch?v=7d_5AwmMY1U