Če ste mislili, da danes ni zanimive stavne ponudbe ste se pošteno ušteli, v premier ligi bo Chelsea pred domačimi navijači proslavil naslov državnega prvaka, igra se tudi svetovno prvenstvo v hokeju in pa sedma tekma med Bostonom in Washingtonom, tako da gremo v akcijo in upajmo na čim več zadetih stavnih nasvetov.

 

Chelsea FC – Watford
1 X 2
1.25 Chelsea FC
Opis: 
Chelsea je ta petek že potrdil naslov prvaka v Premier ligi in tako se lahko začne slavje, tokrat tudi pred domačimi gledalci. Glede na to, da je domača ekipa danes brez pritiska zmage, bodo lahko igrali še bolj sproščeno in še bolj pokazali svoj nesporen talent in glede na letošnjo sezono je kvota 1.25 več kot solidna in se jo splača izkoristiti in uvrstiti na vaš današnji sistem oz. listek. Omenjeno kvoto preverite oz. poiščite na stavnici bwin, kjer je tudi zanimiva stava, da bo na tekmi doseženih več kot 2.5 gola, za omenjen tip pa dobimo kvoto 1.50, pa srečno.

Bursaspor – Bešiktaš
1 X 2
1.22 Bešiktaš

Djurgården IF – IFK Göteborg
Dvojna priložnost
1.28 Djurgården IF ali X

FC Chiasso – FC Schaffhausen
Koliko golov bo doseženih?
1.19 Več kot 1,5

Norrby IF – Gefle IF
Koliko golov bo doseženih?
1.28 Več kot 1,5

Valur Reykjavik – FH Hafnarfjordur
Dvojna priložnost
1.48 X ali FH Hafnarfjordur

Francija – Slovenija
1 X 2 (redni del)
1.44 Francija

Rusija – Latvija
1 X 2 (redni del)
1.09 Rusija

Švedska – Slovaška
1 X 2 (redni del)
1.11 Švedska

Ottawa Senators pri ekipi Pittsburgh Penguins (2. tekma)
1 X 2 (redni del)
1.83 Pittsburgh Penguins

Washington Wizards pri ekipi Boston Celtics (7. tekma)
Skupni rezultat
1.70 Manj kot 213,5
Opis: 
Pričakovati je napeto in izenačeno tekmo v kateri bosta obe moštvi šli na nož, saj tokrat ne bo več popravnega izpita. Bolj kot stava na zmagovalca nas bo danes zanimala učinkovitost obeh ekip. Namreč 7 tekma bo v obe ekipi prinesla malce nervoze, kar se bo poznalo predvsem v napadu, poleg tega pa bosta obe ekipi igrali čvrstvo obrambo brez popuščanja, tako da danes lahko pričakujemo podpovprečno število košev na obeh straneh.

https://www.youtube.com/watch?v=8Dh_hqaHYds