Danes nas bo zanimal predvsem Tour de France, kjer bo potekala zadnja gorska etapa, ki bi že lahko odločila zmagovalca, tako da lahko pričakujemo obilico akcije in napadov na rumeno majico. Po kolesarstvu pa bo zvečer čas za povratne tekme kvalifikacij za Ligo Evropa, na delu bosta tako Gorica in Domžale, predvsem slednje imajo lepo priložnost da napredujejo v naslednji krog.

 

NK Domžale – Valur Reykjavik
1 X 2
1.55 NK Domžale

Dinamo Minsk – Rabotnički
1 X 2
1.40 Dinamo Minsk

FK Mlada Boleslav – Shamrock Rovers
1 X 2
1.35 FK Mlada Boleslav

Vaasa PS – Brøndby IF
1 X 2
1.33 Brøndby IF

AIK – FK Željeznicar
1 X 2
1.48 AIK
Opis:
Ekipa AIK je na domačem igrišču velik favorit in poleg stave na domačo zmago je zanimiva tudi stava manj kot 2.5 gola. AIK je namreč na zadnjih 14 tekmah kar 11x igral ali 0-0 ali 0-1, torej ekipa ne zabija veliko golov. Tudi Željeznicar je na zadnjih 20 tekmah imel povprečje golov pod 2.5, tako da lahko tudi danes vidimo obrambno naravnano tekmo.

Levski Sofija – HNK Hajduk Split
Dvojna priložnost
1.35 Levski Sofija ali X

Gorica – Panionios
Dvojna priložnost
1.48 Gorica ali X

NK Široki Brijeg – Aberdeen
Koliko golov bo doseženih?
1.45 Več kot 1,5

Galatasaray – Östersunds FK
1 X 2
1.33 Galatasaray
Opis:
 Turk Telekom arena vedno predstavlja zahtevno gostovanje, kar bo za ekipo Östersunds velik zalogaj, morda celo prevelik. Švedi so sicer doma prvo tekmo doma zmagali 0-2, kar je bil velik šok oz. veliko presenečenje, še večje bi bilo če bi si turki privoščili blamažo pred domačimi navijači in tudi danes izgubili. Turki bodo tako danes šli od prve minute na vse ali nič in definitivno lahko pričakujemo napadalen nogomet in kar nekaj golov, tako da priporočamo tudi stavo več kot 2.5 gola. Naš današnji stavni tip pa je čista zmaga domače ekipe, kar nam ponudi kvoto 1.33, vse možne tipe in kvote pa poiščite na stavnici bwin.

FC Luzern – NK Osijek
Dvojna priložnost
1.30 FC Luzern ali X

KR Reykjavik – Maccabi Tel Aviv
1 X 2
3.60 X