Pred nami je zopet pestro športno dogajanje, saj se nadaljujejo nogometne kvalifikacije za SP v nogometu, danes so na delu tudi Slovenci, ki bodo v gosteh poskušali premagati Slovake, ali jim lahko uspe? Prav tako se igra EP v odbojki in pa EP v košarki, tako da nam danes res ne bo dolgčas. Za nameček pa je na voljo tudi veliko stav na tenis, za vas smo čisto spodaj izpostavili stavni tip dneva, pa srečno.

 

1.45
Nemčija
1 X 2
Češka – Nemčija
Opis: 
Čeprav Nemci igrajo v gosteh pa so v tej tekmi očitni favoriti. Igrajo zelo stabilno in prepričljivo in iz tekme v tekmo igrajo boljši nogomet. Seveda bodo Čehi pred domačimi gledalci poskušali priti vsaj do kakšne točke, toda realno je Nemčija preveč kakovostna. Torej naš stavni tip je zmaga Nemčije, za kar na stavnici bet365.com dobimo kvoto 1.45. Kvota je bila še včeraj 1.55, tako da priporočamo da hitro stavite, saj se bo kvota tekom dneva samo še zmanjšala.

1.53
Norveška
1 X 2
Norveška – Azerbajdžan

1.03
Severna Irska
1 X 2
San Marino – Severna Irska

1.34
Več kot 1,5
Koliko golov bo doseženih?
Kazahstan – Črna gora

1.78
X ali Slovenija
Dvojna priložnost
Slovaška – Slovenija

1.33
Več kot 1,5
Koliko golov bo doseženih?
Danska – Poljska

1.45
Romunija
1 X 2
Romunija – Armenija

1.03
Anglija
1 X 2
Malta – Anglija

1.70
Škotska
1 X 2
Litva – Škotska

1.40
Srbija
Stava na zmago
Srbija – Latvija

1.48
Španija -8,5
Handicap
Španija – Črna gora

1.35
Srbija
1 2 – Kdo bo zmagal?
Serbia – Germany

1.25
Rusija
1 2 – Kdo bo zmagal?
Russia – Belgium

1.22
Marin Čilić (CRO)
1 2 – Kdo bo zmagal?
Diego Schwartzman (ARG) – Marin Čilić (CRO)
Opis: 
Igralca sta se že srečala na turnirju v Instabulu na pesku, kar je Schwartzmana priljubljena podlaga, vseeno pa je hrvat zmagal dvoboj v dveh setih. Čilic je realno boljši igralec, predvsem pa mu ustreza trda podlaga, kakršna je v tokratnem turnirju, tako da lahko pričakujemo zmago prepričljivo Čilica.