Danes je zopet zelo pestra stavna ponudba, preverili smo najboljše kvote v nogometu, tenisu in košarki. Danes pa se bomo predvsem osredotočili na začetek finala v ligi NBA, več pa si preberite v današnjih stavnih nasvetih.

Preverite tudi čisto novo promocijo, na stavnici bet at home lahko dobite brezplačno voucher kodo, torej delimo brezplačni stavni denar. Pohitite, na voljo imamo omejeno število vouched kod, kode pa delimo po sistemu “kdor prej pride prej melje”!

 

Rapid Dunaj – Red Bull Salzburg (nevtralno igrišče)
1 X 2
1.65 Red Bull Salzburg

Olympique Lyonnais – Paris Saint Germain (nevtralno igrišče)
1 X 2
1.40 Olympique Lyonnais

IFK Norrkoping – AIK
Dvojna priložnost
1.25 IFK Norrkoping ali X

FC Midtjylland – Randers FC
Koliko golov bo doseženih?
1.28 Več kot 1,5

Togo – Nigerija
1 X 2
1.40 Nigerija

Švica – Belorusija
1 X 2
1.30 Švica

Irak – Jordanija
Koliko golov bo doseženih?
1.45 Več kot 1,5

Anastasja Pavljučenkova (RUS) – Veronica Cepede Royg (PAR)
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.22 Anastasja Pavljučenkova (RUS)

Sorana Cirstea (ROU) – Carla Suarez Navarro (ESP)
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.55 Carla Suarez Navarro (ESP)

Petra Martić (CRO) – Madison Keys (USA)
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.30 Madison Keys (USA)

Richard Gasquet (FRA) – Victor Estrella Burgos (DOM)
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.07 Richard Gasquet (FRA)

Baskonia Vitoria Gasteiz – Valencia Basket
Stava na zmago
1.36 Baskonia Vitoria Gasteiz

Cleveland Cavaliers pri ekipi Golden State Warriors (1. tekma)
Spread
1.57 Cleveland Cavaliers +10,5
Opis: 
Pa smo dočakali začetek trilogije, namreč obe moštvi se bosta že tretjič zapored srečali v finalu lige nba in obe moštvi verjameta, da sta letos še boljši kot prejšnji dve leti, tako da nas definitivno čaka super finale in končno tista prava izenačena košarka, katere je v dosedanji končnici žal manjkalo. Warriorsi so si v rednemu delu zagotovili največ zmag in imajo tako danes seveda prednost domačega terena in tudi v celotni seriji bodo doma odigrali kar štiri tekme, tako je bilo tudi zadnji dve leti, a lansko leto bojevnikom ni pomagalo, saj je Cleveland slavil naslov prvaka lige nba. Cleveland in Warriorsi sta se letos sprehodila do finala, ekipi sta se še malce bolj izboljšali, predvsem to velja za GSW, ki so dodali super zvezdo in bivšega MVP-ja lige Kevina Duranta. Predvsem Durant, bi lahko v tej seriji bil odločilnega pomena, namreč ne vemo kdo pri Clevelandu ga bo sploh pokrival in koliko časa. Definitivno ga bo pokrival James, toda to ne bo mogel delati celotno tekmo, alternativnega potencialnega branilca na Duranta pa dejansko Cleveland nima. Torej lahko pričakujemo, da bo James imel v obrambi veliko dela in ob tem potrošil veliko več energije, kot jo je v dosedanjih tekmah končnice in ravno zato lahko to pomeni manj učinkovitega Lebrona in ravno zato je po našem mnenju Durant tako zelo pomemben faktor v tej seriji. Druga tekma bo prav tako potekala v Oaklandu in sicer v nedeljo, za danes ponoči pa napovedujemo zelo težko tekmo. Pričakujemo da bo Cleveland že danes poskušal ukrasti tekmo v gosteh in mislimo, da bodo danes imeli največ možnosti, sploh ker bodo Warriorsi še neogreti, predvsem v napadu, kar pa je največja odlika te ekipe. Predvidevamo, da bodo v seriji zmagali Wariorrsi in to v 6 ali 7 tekmi, za danes pa napovedujemo zmago Clevelanda on handicapu +10.5 točke, kar nam na stavnici bet-at-home.si prinese kvoto 1.57, pa srečno!

https://www.youtube.com/watch?v=A86t_xjtm_I