Pa smo dočakali novo super stavno ponudbo, danes nam res ne bo dolgčas. Vse top evropske nogometne lige so ponovno v polnem zagonu, preverili bomo tudi stavno ponudbo v domači prvi slovenski ligi in pa še kaj se bo našlo, tako da akcija, gremo naklikat zmagovalne listke in upajmo da zopet konkretno oskubimo športne stavnice.

 

NK Celje – NK Domžale
Dvojna priložnost
1.57 NK Celje ali X

Gorica – FC Koper
Dvojna priložnost
1.22 Gorica ali X

NK Krško – Maribor
Handicap 2:0
1.62 NK Krško
Opis: 
Vsi vemo da so Mariborčani tudi na tej tekmi favoriti in vsi vemo, da se bo moral Maribor na tej tekmi zopet zelo potruditi za nove tri točke. Maribor je nazadnje doma komajda premagal Radomlje z 1:0 in prej ali slej bo verjetno tudi Maribor oddal kakšno točko, ali bo to danes bomo videli. Mi vam predlagamo stavo z handicapom 2:0 ali 3:0 in zmago Krškega, saj je težko verjetno, da bi Maribor na težkem gostovanju razbil solidno ekipo Krškega, kvota za hadnicap 2:0 je 1.62, najdete jo na športni stavnici bet at home.

 

Chelsea FC – Crystal Palace
1 X 2
1.30 Chelsea FC
Opis: 
Čisto enostavno povedano, Chelsea je najboljša ekipa letošnje izvedbe Premier lige, medtem ko je ekipa Crystal Palaca ena slabših ekip. Chelsea igra tudi pred domačimi gledalci in čeprav je zdravje in forma Hazarda vprašljiva (pred tekmo preverite postavi), pa bi domači vseeno morali zmagati, pa čeprav samo za gol.

Liverpool FC – Everton
1 X 2
1.67 Liverpool FC
Opis: 
Liverpool danes doma gosti Everton, obe ekipi sta na zadnjih petih tekmah trikrat zmagale, enkrat remizirale in enkrat izgubile, torej lahko govorimo o podobni formi. Na začetku sezone je Liverpool premagal Everton z 1:0, mož odločitve je bil Lallana, tudi danes je za pričakovati izenačeno tekmo v kateri verjetno ne bomo videli veliko število golov, na koncu pa vseeno pričakujemo zmago domače ekipe, torej Liverpoola.

Burnley – Tottenham Hotspur
1 X 2
1.65 Tottenham Hotspur

Manchester United – West Bromwich
1 X 2
1.36 Manchester United

 

Leicester City – Stoke City
1 X 2
1.95 Leicester City

Malaga – Atletico Madrid
Dvojna priložnost
1.17 X ali Atletico Madrid

FC Bayern München – FC Augsburg
Koliko golov bo doseženih?
1.34 Več kot 2,5

AS Roma – FC Empoli
1 X 2
1.19 AS Roma

Phoenix Suns pri ekipi Portland Trail Blazers
Skupni rezultat
1.83 Več kot 220,5
Opis: 
Portland v boju za končnico doma nujno potrebuje zmago proti že zdavnaj odpisanim Sunsom, vse razen zanesljive zmage Portlanda bo veliko presenečenje, zato priporočamo stavo z handicapom -7.5 točke in zmago domače ekipe.

Atlanta Hawks pri ekipi Chicago Bulls
Skupni rezultat
2.00 Več kot 204,5