Na športni stavnici bet365 so zopet dokazali da so korak pred konkurenco. Kot prva stavnica so v svojo super ponudbo vključili novo možnost imenovano Auto Cash Out, ki je na voljo tako na spletni strani kot na mobilni aplikaciji. Igralci tako lahko nastavijo svoje pravilo, ki jim samodejno izplača celoten dobitek ali delnega. Najboljše pri tem pa je, da se pravilo Auto Cash Out izvede tudi samodejno, medtem ko ste izpisani iz vašega stavnega računa. Takoj, ko Cash Out vrednost doseže ali preseže vaše cilj, se vam stava samodejno izplača.

Torej v tem primeru ne gre za klasični Cash Out med live stavo oziroma za celoten stavni listek, ko se morate nato sami odločiti kdaj boste izplačali dobitek. V tem primeru gre samodejni Cash Out, ko naklikate stavni listek ali single stavo, ter nato nastavite pravilo, bet365 pa vam samodejno izplača vaš dobitek, ko je pravilo doseženo ali preseženo. Vse to opravi stavnica tudi ko niste prijavljeni v spletno stran ali mobilno aplikacijo. Super novost je tako primerna za trenutke, ko nimate časa biti prijavljeni v stavnico, bet365 pa vseeno v vašem imenu samodejno opravi izplačilo oz. Cash Out.

Obiščite bet365 zdaj

Kako postaviti pravilo:

V meniju My Bets poleg že znanega Cash Out gumba kliknite gumb Nastavitve. Nato vnesite željeni znesek, ki se bo samodejno izplačal in na koncu kliknite Create Rule.

Igralci lahko tudi kadarkoli odstranijo pravilo s klikom na gumb Remove Rule, ki ga najdete na dnu stavnega listka. Vsa aktivna pravila lahko zasledite v meniju My Bets.

1 komentar