Začenja se OP Avstrailje v tenisu, kjer bo zopet veliko zanimive stavne akcije. S tem razlogom je tudi športna stavnica bet365 uvedla novost. To je tako imenovani Bet Builder za tenis. V svetu nogometa je na omenjeni stavnici to ze zelo preizkušen in uveljavljen sistem, ki je zelo popularen med stavničarji v Sloveniji in tujini. Sedaj pa bo ta moznost na voljo tudi v stavah pri tenisu.

Kaj sploh je Bet Builder?

Prevod v slovenščino pove da je Bet Builder sestavljena stava. To pomeni, da lahko sami sestavite stavo povsem po vašem okusu. Sestavljena stava je sicer podobno kot sistemski listek povsem različnih tekem. Toda pri sistemske listku, lahko vključimo samo različne tekme. Na sistemu različnih stav, nam športne stavnice onemogočajo vključitev različnih stav iz ene tekem na enemu listku. Pri sestavljeni stavi pa je mogoče ravno to.

Poglejmo si na primeru za nogomet
Bet builder lahko izgleda tako (primer tekme Arsenal vs. Tottenham): Arsenal več kot 1.5 gola + manj kot 11 kotov na tekmi + Arsenal ne prejme gola + Tottenham prejem vsaj 1 gol. Vse te stave lahko za eno tekmo ali en športni dogodek sestavite po vaši zelji. To prej z sistemom stav ni bilo mogoče in to je sestavljena stava ali Bet builder za eno tekmo ali en športni dogodek.

Bet Builder na bet365

Sestavljena stava ali Bet Builder je torej na bet365 ze stalnica v svetu nogometa. Novost pa je sestavljena stava v tenisu. Omenjena novost se začenja z začetkom OP v Avstralije 2020, tako da se jo res splača izkoristiti.

Poglejmo si še primer sestavljene stave v tenisu
Bet builder lahko izgleda tako (primer obračuna A. Zverev in S. Tsitsipas): S. Tsitsipas bo zmagal dvoboj + Alexander Zverev + 1.5 igra + Več kot 30.5 iger + A. Zverev bo zmagal 1 Niz.