Pa smo dočakali veliki finale v Ligi prvakov, v katerem se bosta pomerila španska mestna rivala Real Madrid in Atletico. Za vse slovenske nogometne navdušence bo to še posebej zanimiva tekma, saj bo imel naš Jan Oblak kot prvi slovenec možnost za osvojitev lige prvakov. Stavne kvote pa poiščite na stavnici bet at home.

https://www.youtube.com/watch?v=2G-ragVV6fc

 

Poleg vsega kar smo že slišali v tem in prejšnjem tednu pa se bomo mi osredotočili predvsem na to kako iz današnjega finala čim več zaslužiti – seveda bomo opisali nekaj top stavnih nasvetov. Kot kaže bo Ronaldo lahko igral in tako bodo moči obeh ekip na 100% svojih zmožnosti. Prvi stavni tip gre na stavo manj kot 2.5 gola na tekmi. Že spodnja statistika zadnjih medsebojnih tekem nam pove, da tako Real kot Atletico nista dosegala veliko število golov. Pa naj si bo to v ligi prvakov ali v domačem prvenstvu. Sploh na tako pomembni tekmi, kjer odloča vsaka najmanjša napaka, si nobena ekipa ne bo hotela prvoščiti prejetega gola, sploh Atletico, ki že tako slovi kot top obrambna ekipa. S tem dejstvom pa bo Real imel tudi veliko težav zabiti gol. Vse skupaj sešteto nam torej potrjuje zgornji stavni tip.

 

Zadnjih 5 medsebojnih tekem:

Datum TU Tekme Kon
27/02/16 PD Real Madrid At. Madrid 0:1
04/10/15 PD At. Madrid Real Madrid 1:1
22/04/15 UCL Real Madrid At. Madrid 1:0
14/04/15 UCL At. Madrid Real Madrid 0:0

Kot drugi stavni namig izpostavljamo stavo ob polčasu. Predvidevamo, da ne bo do polčasa nekih velikih pretresov. Pričakvoati je nekaj priložnosti na obeh straneh, toda ne bo jih veliko in če jih ekipi ne bosta izkoristili, lahko ob polčasu pričakujem X oz. remi. To je tudi naš stavni tip številka 2.

https://www.youtube.com/watch?v=M1BmrrQ1uuo

 

Vse pa seveda zanima kdo bo napredoval oz. osvojil Ligo prvakov. Kvota na slavje Reala je 1.70 medtem ko ima Atletico kvoto 2.00. Kdo bo zmagal finale lige prvakov pa sprašujemo vas in to lahko tudi napišete spodaj v komentarjih 🙂 #srečno

3 KOMENTARJI