Ko se odločamo na kateri športni stavnici bomo stavili nas zanima kar nekaj odločilnih faktorjev. Poleg visokih kvot in zanesljivih izplačil, slovenske uporabnike športnih stavnic tudi zelo zanima kakšen je začetni bonus dobrodošlice.

V Sloveniji izbira stavnic dokaj skromna, vsaj kar se tiče kakovostnih. Ravno zato, se pri vsaki aktualni športni stavnici splača izkoristiti aktualne bonuse. V naše uredništvo velikokrat dobivamo vprašanja “kako izkoristimo bonus”, ali pa “zakaj nisem dobil bonusa”. Vse to in še več bomo odgovorili v tem članku.

Ali ima stavnica sploh na voljo bonus

Najprej se seveda moramo vprašati ali je na željeni športni stavnici na voljo bonus. To je dokaj lahka naloga, saj vsaka stavnica bonuse oglašuje na prvi strani spletne strani ali aplikacije. Na primer na stavnici Bet-at-home je trenutno na voljo bonus 200 EUR, kar vidimo že na prvi strani spletne strani. Dober način, da ugotovimo katera stavnica nudi bonuse pa je seveda tudi naša spletna stran pro-stave.com. Namreč pri vsakem opisu stavnice vedno najprej navedemo tudi kakšen bonus le ta ponuja.

Kako pridobimo bonus

Ko preverimo kakšen bonus imamo na voljo, pa moramo preverite kakšni so pogoji. Pogoji bonusa so največkrat zelo enostavni, vseeno pa moramo na hitro preveriti kakšni so koraki. Za primer bomo vzeli bonus na stavnici Bet at home, kjer morate storiti slednje korake:

  1. Prijavite se (po potrebi registrirajte) in napolnite stavni račun.
  2. V stavnem računu kliknite na “Unovčite bonus”.
  3. Vnesite bonus kodo FIRST – končano!
  4. Po tem bo 50 % vplačanega zneska (do največ 200 EUR) knjiženo na vaš stavni račun.

Torej navodila so zelo jasna, ko se registrirate, morate klikniti v stavnem računu gumb “Unovčite bonus” in vnesti bonus kodo “FIRST”. Sledi korak nakazilo denarja na stavnico, če ga boste nakazali 400 EUR boste še dodatno prejeli 50% bonusa, to je v tem primeru 200 EUR.

Primer bonusa z dne 19.4.2021

Pravila in pogoji bonusa

Ko bonus pridobimo, se splača preveriti tudi drobni tisk ali dodatne pogoje bonusa. Tudi tukaj pri vseh stavnicah po navadi piše kar nekaj odstavkov pravil, katere moramo upoštevati da pridobimo sicer radodarne bonuse. Najbolj pogosta pravila oz. pogoji pri stavnicah so:

  1. ponudba velja samo za nove stranke
  2. vaše prvo vplačilo na stavnico mora biti včasih plačano v roku 10 dni ali manj
  3. bonus velja na primer samo za šport in ne za poker ali casino, ter obratno
  4. bonus velja za največ en stavni račun na osebo, družino, gospodinjstvo ali računalnik

Izplačilo bonusa

Ko pridobite bonusa in z njim zaslužite nekaj denarja, pa se morate zavedati da si ga morda ne boste morali izplačati. Namreč vse stavnice imajo pred izplačili bonusa zavedene pogoje. Največkrat je pogoj naveden časovno in tudi glede na višino kvote. Pravila pa se razlikujejo od stavnice do stavnice. Primer aktualnega pogoja za stavnico Bet-at-home:

Preden je možno izvesti izplačilo, morata biti bonus in vplačani znesek obrnjena 4-krat z najmanjšo kvoto 1.70 – v roku 90 dni po unovčitvi.

Takšen pogoj se morda na prvo žogo sliši težko izvedljiv. Toda, če stave igrate dokaj redno, boste po navadi takšne in podobne pogoje izpolnili, brez da bi se tega sploh zavedali.

Torej preden lahko pridobite bonus in si ga izplačate se splača malce prebrati pogoje stavnice. Torej nič zahtevnega, vse skupaj vam vzame minuto ali dve branja in bonus na vaši poljubni športni stavnici je vaš.

1 komentar