Prva nemška nogometna liga imenovana tudi Bundesliga se končno vrača. Prve tekme se bodo igrale ze 16.5.2020, to je torej to soboto. Čaka nas kar nekaj zanimivih tekem, več o tem pa v spodnjemu delu tega članka.

Poleg vrnitve vrhunskega nogometa pa je super novica tudi to, da vam Bet-at-home ponuja Cashback bonus 0:0. Omenjeni bonus boste lahko izkoristili vsi igralci omenjene stavnice. To pomeni, da ne samo novi igralci, ampak tudi ze vsi, ki ze imate narejene stavne račune.

Za kakšen bonus sploh gre?

Bet at home vam omogoča, da v primeru “dolgočasne” tekme dobite povrnjen vlozek. Dolgočasna tekme pa pomeni, da se mora tekma končati z 0:0. V kolikor je Cashback stava izgubljena, ker se je tekma na katero ste stavili končala z 0:0, bo vaš vložek povrnjen naslednji dan (v obliki bona) do zneska 50.00 EUR na stavni račun. Primer: stavili ste 50 EUR da bo Bayern M. zmagal za več kot 2 gola. Tekme se je nato končala z 0:0, vaša stava je bila izgubljena. Toda vi si boste vseeno povrnili izgubo v višini 50 EUR. To pa zato, ker se je tekma končala z 0:0.

Kako staviti Cashback bonus?

  1. Prijavite se na stavnico in pojdite na cashback stave.
  2. Kliknite na zeleni gumb “Sodelujem”
  3. Oddajte eno od izbranih stav.
  4. Če se tekma konča z 0:0, boste dobili vložek povrnjen v obliki cashback bonusa!

To je vse kar morate storiti. Vse je torej povsem enostavno, zato se omenjeni bonus za začetek Bundeslige res splača izkoristiti.

Še imate vprašanja?

V kolikor imate dodatna vprašanja, vam lahko svetujemo v FB skupini. Lahko pa tudi pišete na e-pošto service.sl@bet-at-home.com.

Bundesliga tekme tega vikenda

Kot smo omenili ze na začetku, se bo v tem vikendu igralo kar nekaj zanimivih tekem. Na prvi tekmi pa bomo lahko videli tekmo Dortmunda in pa gostujoče ekipa Schalke. Bayern pa bo svojo prvo tekmo igral v nedeljo in sicer v gosteh pri ekipi Union Berlin. Red Bull leipzig pa prvo tekmo igral na domačem igrišču, proti ekipi Freiburg. Vse tekme, ki se igrajo ta vikend najdete čisto spodaj. Vse predoglede in analize nogometnih tekem boste seveda lahko pravočasno zasledili v kategoriji Brezplačni stavni nasveti.

Bundesliga tekme: 26. krog, sobota ob 15.30 uri:

BORUSSIA (D) – SCHALKE

RB LEIPZIG – FREIBURG

HOFFENHEIM – HERTHA

FORTUNA – PADERBORN

AUGSBURG – WOLFSBURG

Ob 18.30 uri:
EINTRACHT – BORUSSIA (M)

Nedelja ob 15.30 uri:
KÖLN – MAINZ

Ob 18.00 uri:
UNION BERLIN – BAYERN

Ponedeljek ob 20.30 uri:
WERDER – BAYER LEVERKUSEN

1 komentar