Tudi danes nas čaka zanimivo stavno popoldne, saj se igrajo povratne tekme kvalifikacij za elitno Ligo prvakov, na delu je tudi Maribor, ki bo doma branil prednost 1-2. Prav tako se igra ogromno nogometnih prijateljskih tekem, npr. zanimiva bo tekma Bayern Münchena in Arsenala. Poleg nogometa pa bo zanimivo tudi v kolesarstvu saj je danes na dirki po franciji na vrsti 17. gorska etapa, ki bi lahko premešala vrsti red favoritov.

 

Maribor – HŠK Zrinjski Mostar
1 X 2
1.65 Maribor
Opis: 
Maribor je prvo tekmo zmagal v gosteh z 1-2, danes pa imajo še dodatno prednost domačega terena. Zrinjski ni uspel zmagati na zadnjih šestih tekmah v evropi, prav tako pa ni uspel zabiti gola na treh zaporednih gostovanjih, tako da lahko rečemo da bo Zrinjski danes težko remiziral, kaj šele zmagal, pričakuje se napredovanje Maribora.

Rosenborg – Dundalk
1 X 2
1.55 Rosenborg
Opis: 
Rosenborg je na prvi tekmi iztržil remi 1-1, Dundalk se je izkazal za težkega nasprotnika, toda danes je vloga obrnjena, saj Rosenborg igra na domačem igrišču, kjer so zelo zanesljivi – na zadnjih treh tekmah so zabeležili prav toliko zmag, ob enem pa imajo Norvežani veliko boljše moštvo kot Dundalk. Naš stavni tip je torej zmaga domače ekipe, kar nam na stavnici 10bet.com prinese solidno kvoto 1.55.

FC København – MŠK Žilina
1 X 2
1.33 FC København
Opis: 
Žilina je izgubila osem od zadnjih devetih tekem v evropskih tekmovanjih, od tega zadnje štiri tekme v gosteh. København je prvo tekmo zmagal v gosteh z 3-1 in tudi danes pričakujemo zmago omenjene ekipe.

PFC Ludogorec – Žalgiris Vilnius
1 X 2
1.22 PFC Ludogorec

Red Bull Salzburg – Hibernians
1 X 2
1.05 Red Bull Salzburg

Celtic – Linfield
1 X 2
1.03 Celtic

Honved – Hapoel Beer Sheva
Koliko golov bo doseženih?
1.26 Več kot 1,5

AS Roma – Paris Saint-Germain (nevtralno igrišče)
1 X 2
1.78 Paris Saint-Germain

FC Bayern München – Arsenal FC (nevtralno igrišče)
1 X 2
1.55 FC Bayern München

Aljaž Bedene (GBR) – Paolo Lorenzi (ITA)
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.50 Aljaž Bedene (GBR)

Kenny De Schepper (FRA) – Alessandro Giannessi (ITA)
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.70 Alessandro Giannessi (ITA)

Dirka po Franciji – 17. etapa
Zmagovalec etape
7.00 Romain Bardet (FRA)