Danes se igra finale Konferenčne lige, kjer se bosta pomerila Roma in pa Feyenoord. Roma je favorit za naslov, bomo pa videli ali jim bo to tudi uspelo. Bolj podrobno pa se bomo posvetili končnici lige NBA, kjer na peti tekmi fanala vzhoda Miami gosti Boston.

2.30 Konferečna liga, izločilna faza AS Roma – Feyenoord Rotterdam [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.37 Serie C US Catanzaro – Calcio Padova
Tip: 1

2.30 Serie C Feralpisalò – FC Palermo
Tip: 1

2.18 2. liga A Büyükşehir Belediye Erzurumspor – Istanbulspor AS
Tip: 1

1.45 Eliteserien Aalesunds FK – Jerv FK
Tip: 1

1.69 Eliteserien Odds BK – Sandefjord Fotball
Tip: 1

1.39 Eliteserien Bodö/Glimt – Strömsgodset IF
Tip: 1

1.34 Eliteserien Viking FK – Hamarkameratene
Tip: 1

1.97 NBA končnica Miami Heat – Boston Celtics
Tip: 1
Opis tekme: Serija je izenačena na 2:2, kar pomeni da si lahko obetamo v tej seriji tudi sedem tekem. Zadnjo tekmo je Miami izgubil v gosteh z kar 82:102. Poraz je bil pričakovan, čeprav morda ne tako izrazit, saj Miami ni igral v popolni postavi. Za vročico je manjkal Herro, pri Bostonu pa je manjkal Marcus Smart. Na zadnji tekmi je za kelte blestel Tatum z 31 točkami, pri moštvu pa so še ostali štirje košarkarji dodali po več kot 10 točk, kar je bilo dovolj za izdatno zmago. Pri Miamiju je blestel Victor Oladipo z 23 točkami, vsi ostali glavni akterji pa so zelo razočarali. Prvi zvezdnik ekipe Jimmy Butler je dosegel samo 6 točk ob 21% metu iz igre. Danes Miami igra pred domačimi gledalci in težko verjamemo, da bodo še enkrat tako slabo odigrali v napadu. Ravno zato je danes vročica, za razliko od stavnic, rahel favorit za zmago. Miami sicer v seriji v povprečju dosega 103 točke, 38 skokov in pa 21 podaj na tekmo. Na drugi strani kelti v povprečju dosegajo 109 točke, 45 skokov in pa 23 podaj. Kelti na drugi strani v seriji izgubijo več žog kot Miami to je 15.3 : 11.5. Kelti pa v seriji tudi bolje mečejo iz igre, kot tudi trojke. Prvi strelec keltov v seriji je J. Brown, ki dosega 25 točk. Na drugi strani pa je prvi strelec Miamija Jimmy Butler z 21 točkami na tekmo. Danes vročica nujno potrebuje zmago, saj si ne želi potem naslednjo tekmo v Bostonu reševati kože. Si pa lahko obetamo novo izenačeno tekmo, definitivno ne pričakujemo enostavne zmage za nobeno ekipo, sploh pa ne za Boston.

Stavne kvote: Na športnem portalu PartyPoker sports dobimo za zmago vročice kvoto 1.97, medtem ko je zmaga Bostona vredna kvote 1.81.