Danes sledi nogomet v Evropski ligi in pa Konferenčni ligi, kjer bo Mura doma gostila Londonski Tottenham. Več pa seveda v spodnjih stavnih analizah.

1.82 Skupinski del FK Lokomotiva Moskva – Lazio Rim
Tip: 2

3.25 Skupinski del GNK DINAMO ZAGREB – KRC Genk
Tip: X

1.50 Skupinski del Bayer 04 Leverkusen – Celtic Glasgow
Tip: 1
Opis tekme: V skupini G se bosta ob 18:45 uri pomerila domači Leverkusen in pa Celtic. Leverkusen je trenutno prva ekipa omenjene skupine. Nemški predstavnik je zbral 10 točk in pa gol razliko 11:2. Leverkusen je tako na dobri poti, da tudi na koncu ostane na prvem mestu in si zagotovi napredovanje v izločilne boje, točneje v 1/8 finala. Celtic pa trenutno zaseda 3. mesto, kar pomeni napredovanje samo v 1/16 finala konferenčne lige. Celtic je tako na dosedanjih 4 tekmah zbral 2 zmagi in 2 poraza in pa gol razliko 8:10. V skupini je sicer še Betis, ki zaseda drugo mesto z 7 točkami, tako da je drugo mesto še povsem dosegljivo. Celtic je sicer na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih nanizal štiri zmage in pa remi. Lekarnarji pa so v enakem obdobju dosegli dva poraza, dve zmagi in remi. Na zadnji tekmi domačega prvenstva pa so doma z 1:0 premagali Bochum. Leverkusen je sicer v domači ligi trenutno uvrščen na 4. mesto, kar je sicer dobro, so pa bili dobršen del začetka sezone tudi še mesto ali dve višje. Na prvi letošnji medsebojni tekmi je Leverkusen v gosteh premagal Celtic, bilo je kar 0:4.

Florian Wirtz je najboljši strelec Leverkusena, dosegel je 3 golov. Kyogo Furuhashi pa je zadel 2. krat za ekipo Celtic.
Celtic ni izgubil na zadnjih 9. tekmah
Celtic ima zmagovalno serijo 3. tekem.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago nemške ekipe ponuja kvoto 1.50. Remi je vreden kvote 4.50, zmaga Celtica pa je visoka kvote 6.00 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

3.30 Skupinski del Galatasaray Istanbul – Olympique Marseille
Tip: X

1.35 Skupinski del Crvena Zvezda Beograd – PFC Ludogorets 1945 Razgrad
Tip: 1

1.21 Skupinski del Betis Sevilla – Ferencvaros Budapest
Tip: 1

3.35 Skupinski del AS Monaco – Real Sociedad
Tip: X

1.17 Skupinski del Leicester City – Legia Warsaw
Tip: 1

1.17 Skupinski del PSV Eindhoven – Sturm Graz
Tip: 1
Opis tekme: V skupini B je še vse povsem odprto, saj prve tri ekipe ločijo samo tri točke. Sturm Graz je v tej skupini že zdavnaj odpisan, saj je moštvo do sedaj zbralo samo 1 točko in sicer v zadnjem krogu proti Real Sociedadu. PSV pa trenutno zaseda 3. mesto z 5 točkami. Drugi je Real Sociedad z 6 točkami, prva ekipa skupine pa je Monaco z 8 točkami. PSV tako danes nujno potrebuje zmago in z njo vse tri točke. Vse razen zmage pa pomeni, da bodo težko konkurirali za 2 ali celo 1 mesto, ki seveda vodijo v izločilne boje Evropske lige. PSV je sicer na zadnjih petih tekmah zbral tri zmage, remi in pa poraz na derbiju domačega prvenstva proti Ajaxu. Sturm pa je na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih zbral tri poraze in pa dva remija. Na prvi letošnji medsebojni tekmi je PSV v gosteh zanesljivo premagal Sturm Graz z kar 1:4. V drugem polčasu smo lahko videl kar štiri zadetke. PSV je tako na tej tekmi prevladoval tako v strelih na gol, kot v posesti žoge.

Sturm Graz nima zmage na zadnjih 6. tekmah.
Eindhoven pa ni izgubil na zadnjih 4. tekmah

Stavne kvote: PSV je v tem dvoboju velik favorit, saj ima za domačo zmago nizko kvoto 1.17. Remi je visok kvote 6.80, zmaga Sturma pa je vredna kvote 14.00. Vir: stavnica PokerStars sport.

1.80 Skupinski del Glasgow Rangers – AC Sparta Prag
Tip: 1

1.16 Skupinski del NS Mura – Tottenham Hotspur
Tip: 2