Slovenija je včeraj premagala Španijo in si s tem zagotovila prvo mesto v skupini in lažjega nasprotnika v četrtfinalu. Žreb je že bil izveden in Slovenija se bo za polfinale pomerila z Nemčijo medtem ko je Španija dobila Američane. Obe dve četrtfinalni tekmi bosta na sporedu zelo kmalu zjutraj več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.38 Express FC – Atlabara
Tip: 1

2.28 FC Kickers Wurzburg – SC Verl
Tip: 1

1.33 Energie Cottbus – FSV Optik Rathenow
Tip: 1

1.66 Kilmarnock – Ayr United
Tip: 1

2.50 Achmat Grosny – FK Sotschi
Tip: 1

1.71 Sepsi Sfantu Gheorghe – CS Mioveni
Tip: 1

1.88 Dinamo Bucharest – Academica Clinceni
Tip: 2

1.50 FC Isloch – FC Shakhter Soligorsk
Tip: 2

2.06 Dinamo Brest – FC Neman Grodno
Tip: 1

3.25 FC Gomel – BATE Borisov
Tip: X

2.50 FC Vitebsk – Torpedo Zhodino
Tip: 2

1.98 Volyn Lutsk – FC Podillya Khmelnytskyi
Tip: 2

1.10 Španija – ZDA [Nevtralna lokacija]
Tip: 2 – Lahko rečemo, da smo imeli srečo, da smo premagali Španijo in se izognili reprezentanci ZDA! Španija pa kot druga v skupini ni imela te sreče in bo poizkušala premagati najboljšo reprezentanco sveta za preboj v polfinale olimpijskega turnirja. Španija je sicer aktualni svetovni prvak, ampak na tem svetovnem prvenstvu Američani niso igrali z najboljšo zasedbo. Letos je njihova zasedba vsaj 10krat boljša kot takrat in težko je verjeti, da bi lahko Španci presnetili, ki so še slabe 2 tedna nazaj izgubili prijateljsko tekmo s 83:76. Američani že res, da niso premagali Francije v predtekmovalni skupini, ampak iz tekme v tekmo igrajo bolje in so še vedno nesporni favorit za zmago. Španija pa lahko upa na slabo tekmo ZDA in, da ponovi uspeh Francije. Medsebojna statistika je povsem na strani ZDA saj so v seriji 9 zaporednih zmag nad Španci. Španci so Američane nazadnje premagali pred skoraj 20 leti. Torej stavnice opravičeno v vlogo favorita postavljajo ZDA.

Stavne kvote: Kvota na zmag ZDA je samo 1.10. Zmaga Španije pa je visoka kvote 6.20. Več kvote preveri na stavnici Bet-at-home.

1.07 Slovenija – Nemčija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1