Na OI v Toku se tudi danes igra košarkarski turnir, kjer bo na voljo kar nekaj zelo zanimivih tekem. Športne stavnice pa vam ponujajo tudi športne stave na kvalifikacije za Ligo prvakov in Konferenčno ligo.

1.52 Nigeria – Nemčija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.26 Italija – Avstralija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.18 Češka – Francija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

3.25 Omonia Nikosia – Dinamo Zagreb
Tip: X

1.63 Flora Tallinn – Legia Warsaw
Tip: 2

3.25 HJK Helsinki – Malmö FF
Tip: 1
Opis tekme: Ob 18:00 uri bomo priča povratni tekmo kvalifikacij za Ligo prvakov. Pomerila se bosta Malmo in pa HJK. Malmo je prvo tekmo dobil z 2:1, prvi gol pa je dosegel v sodnikovem podaljšku prvega polčasa. HJK je potem izenačil v 68 minuti, Malmo pa postavil končni rezultat v 74 minuti, točneje A. Christiansen. Malmo je na domači tekmi tako upravičil vlogo favorita, imel več časa v posesti žogo, prav tako pa je prevladoval v strelih v okvir vrat 7:2. Zmagovalca tega obračuna pa v naslednjem krogu že čaka ekipa Rangers. Malmo je sicer na zadnje igral ligaško tekmo in v gosteh zmagal z 0:2. To pomeni, da Malmo ohranja niz neporaženosti na zadnjih šestih tekmah. Na zadnjih petih tekmah pa je Malmo dosegel kar štiri zmage. HJK pa je prav tako dosegel zmago na zadnji ligaški tekmi in sicer doma proti ekipi Haka z 2:0. HJK pa je na zadnjih petih tekmah zbral tri zmage in dva poraza. HJK na dosedanjih štirih medsebojnih tekmah še ni premagal ekipe Malmo. Še več, Malmo je dosegel same zmage: 2:0, 4:0, 4:0 in pa 2:1.

HJK nima zmage na zadnjih 3. tekmah proti Malmu.
Malmo tudi ni izgubil na zadnjih 6. tekmah
Rezultat prve tekme je sledeČ: Malmo – HJK 2-1.

Stavne kvote: Spletni portal PartyPoker Slovenija, vam za stavo na domačo ekipo ponuja kvoto 3.25. Remi je vreden kvote 3.50, zmaga Malma v gosteh pa kvote 2.15. PartyPoker pa vam seveda poleg športnih stav ponuja tudi možnost igranja spletnega pokra in casina.

1.77 Žalgiris Vilnius – Ferencvarosi TC
Tip: 2

3.60 Inter Club de Escaldes – Teuta Durrës
Tip: X

1.59 FK Buducnost – HB Torshavn
Tip: 1

1.22 Hibernians FC – SS Folgore/Falciano
Tip: 1