Danes se bomo posvetili končnici v v košarkarski ligi NBA, kjer so na sporedu prve tekme polfinala zahodne konference. Športne stavnice pa vam prav tako ponuja stave na južno ameriške nogometne kvalifikacije za SP.

1.41 Philadelphia 76ers – Atlanta Hawks
Tip: 1
Opis tekme: Philadelphia je na prvi tekmi dokaj nepričakovano izgubila, sedaj pa bomo videli ali je bila to samo muha enodnevnica ali pa lahko Atlanta resno ogrozi Philo. Atlanta je prvo tekmo zmagala z 128:124, potem ko je imela Philadelphio že povsem razbito. Na koncu pa je Atlanta že malo trepetala za svojo zmago. Na tej tekmi je Phila dobila skok z 41:35, v podajah pa je zbrala 25 asistenc, Atlanta pa 23 asistenc. Phile je metala na tekmi trojke “samo” 34%, Atlanta pa kar 42%, kar je na koncu tudi verjetno bil glavni razlog za poraz Phile. Trae Young je za zmago ekipe dosegel 35 točk, 10 podaj in 2 skoka. Omenjeni igralec je odlično igral sploh v prvem polčasu, na koncu pa je bil vse prej kot dober. Zmaga Atlante je še toliko bolj zanimiva, ker je zaigral tudi Joel Embiid, ki je manjkal zadnji dve temi proti Wizardsom. Embiid je dosegel 39 točk, 9 skokov in 4 podaje. Poleg tega ima Phila veliko igralcev, ki lahko krijejo pozicije 1,2,4, in še vseeno niso uspeli zaustaviti Younga, kar je tudi zanimivo. Tako da današnja druga tekma bo še kako napeta, Phila namreč mora vzeti zmago, izgovorov ne bo več. Sploh pa si Phila danes ne sme privoščiti še enega tako slabega začetka kot na prvi tekmi. Atlanta je namreč v formi in lahko tudi danes takoj izkoristi malce slabšo igro Phile.

Stavne kvote: Stavnica PartyPoker nam za zmago domače Phile ponuja kvoto 1.41. Medtem ko je druga zaporedna zmaga Atlanta vredna kvote 3.10.

2.37 Utah Jazz – Los Angeles Clippers
Tip: 2

1.11 Zverev, Alexander – Davidovich Fokina, Alejandro
Tip: 1

1.43 Ekvador – Peru
Tip: 1

1.74 Venezuela – Urugvaj
Tip: 2

2.90 Kolumbija – Argentina
Tip: X

1.53 Paragvaj – Brazilija
Tip: 2
Opis tekme: Pred nami je derbi 8 kroga kvalifikacij za SP, kjer se bosta pomerila Paragvaj in Brazilija. Brazilija je trenutno prva ekipa z petimi zmagami in gol razliko 14:2. Brazilija tako še ne pozna poraza je na dobri poti, da na koncu osvoji prvo mesto. Sicer pa na svetovno prvenstvo direktno peljejo prva štiri mesta. Dodatne kvalifikacije pa omogoča potem še peto mesto. Paragvaj se trenutno nahaja na četrtem mestu. Moštvo je do sedaj zbralo zmago in štiri remije, ter gor razliko 6:5. Paragvaj je na zadnjih petih tekmah nanizal kar tri zaporedne remije. Sicer pa smo na zadnjih petih medsebojnih tekmah videli samo eno zmago Brazilije in pa ker štiri remije. Danes je sicer na stavnicah velik favorit Brazilija, pa čeprav igra v gosteh. Bomo pa seveda videli ali bodo uspeli opravičiti vlogo favorita.

Paragvaj doma ne pozna poraza proti Braziliji na njunih zadnjih treh tekmah
Brazilija je v zmagovalni serijo 6. tekem.
Neymar je zadel 4. krat za ekipo Brazilije in je njen najboljši strelec.

Stavne kvote: Stava na zmago Brazilije v gosteh je vredna kvote 1.53. Remi je vreden kvote 3.60, zmaga domače ekipe pa kvote 7.00 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.21 Čile – Bolivija
Tip: 1