Pred nami je super zanimiv športno stavni dan, ki nam prinaša nogomet, kolesarstvo in tudi košarko. V Ligi prvakov se danes igrajo tri tekem kvalifikacij, tekme se začnejo ob 19:00 uri. Igra se res neomejeno število nogometnih tekem v angleškem ligaškem pokalu. Prav tako pa smo preverili nekatere lige, med drugim tudi prav derbi v Ligue 1, kjer se bosta pomerila Montpellier in pa O. Lyon. No na sporedu pa je tudi košarkarska liga nba. Dragičev Miami bo danes proti Bostonu igral prvo tekmo finala vzhodne konference. Medtem ko pa Lakersi še čakajo na svojega nasprotnika v finalu zahoda med Clippersi in Denverjem. Tudi omenjena tekma se bo igrala danes v nočnih urah. Vse tekme vas seveda čakajo tudi kot stave v zivo na vaši priljubljeni športni stavnici.

2.55 FC Dynamo Kiev – AZ Alkmaar
Tip: 2

1.77 PAOK Thessaloniki – Benfica Lizbona
Tip: 2

2.25 KAA Gent – Rapid Wien
Tip: 1

1.46 Millwall – Cheltenham Town
Tip: 1

3.35 Montpellier – Olympique Lyon
Tip: X

1.35 Almere City FC – FC Oss
Tip: 1

18.90 Tour de France 2020 – Stage 16 – Winner
Dolgoročno: Pogacar, Tadej
Opis: Letošnja največja kolesarska dirka na Svetu nam ponuja izjemne predstave Rogliča in Pogačarja, ki sta v izvrstni formi. V skupnem seštevku sta na 1 in 2 mestu in zdi da bo letos končna rumena majica šla v Slovenijo. Glede na to da je Bernal odpadel ze ob koncu drugega tedna, je to povsem mogoče. Roglič je še vedno prvi favorit, toda Pogačar za njim zaostaja samo 40sekund. Pogačar je tudi omenil, da bo v tem tednu šel po rumeno majice. Tako da kaj naj rečemo, sladke skrbi čakajo navijače Slovenskega kolesarstva v tem tednu, ko se etape selijo v Alpe. V tem tednu nas torej čakajo štiri odločilne dirke, ki bodo še kako premešale karte pri vrhu. Današnji dan je sicer bolj predviden za pobege. Gre za za skupno 16 etapo ki nosi ime La Tour du Pins‒Villard de Lans in je dolga 164 km. Sicer kolesarje čaka pet kategoriziranih vzponov, ampak je samo eden težje kategorije (1). To je vzpon na Montee de Saint-Nizier-du-Moucherotte, ki je dolg dobrih 11 km in ima naklon nekje 6.5 procenta. Vendar tudi po tem spustu čaka kolesarje še 20 kilometrov proge. Obeta se torej zanimiva etapa, vendar danes vseeno ne pričakujemo odločitve, ta nas bi mogla čakati jutri.

2.00 Boston Celtics – Miami Heat [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.99 Los Angeles Clippers – Denver Nuggets
Spread: 2
Opis: Kdo bi si mislil, stavna ekipa pro-stave.com si vsekakor ni, da bodo Clippersi na koncu trepetali za napredovanju v finale konference. Pred nami je namreč sedma odločilna tekma, zmagovalca pa za nagrado čaka finale zahodne konference z Lakersi. Liga NBA si je ze skozi celotno sezono kar malce zelela mestni LA finale, tako da pričakujte danes morda kakšno sodniško odločitev v korist Clippersov. Enako pomoč pa tako ali tako Lakersi dobivajo ze celotno sezono. Tako, da lahko rečemo nič novega, dejstvo pa je da so Clippersi na zadnjih dveh tekmah obakrat ze vodili za cca 20 točk in pa potem v tretji četrtini popustili, Denver pa je na koncu v zadnji četrtini obakrat dokončal delo in zmagal. Predvsem Jokic je bil v teh tekmah nezaustavljiv, kar pa je ze tako ali tako skozi celotno serijo. Clippersi se namreč bolj posvečajo zaustaviti Murraya, ki pa je tudi zadnjo tekmo dosegel nekaj pomembni košev. Na drugi strani je prvi zvezdnik Kawhi Leonard v zadnji četrtini igral preslabo, izgubil nekaj zog in pa zgrešil nekaj ključnih košev, ki bi še lahko pomenili spremembo končnega zmagovalca. Denver bo tudi danes igral z veliko manjšim pritiskom kot pa Celipprsi, od katerih vsi pričakujemo zmago. To je tekma v kateri se bo pokazalo kdo je lahko prvak lige in kdo pač za to v tem trenutku še ni pripravljen. Vse kvote za tekmo pa preverite na športni stavnici PokerStars.