Tudi danes bomo dobršen del današnjih brezplačnih stavnih nasvetov posvetili Beloruski Premier ligi, ki je še povsem imuna na korona virus. Enako velja tudi na nogometno prvenstvo v Nikaragvi in v Berundih. Ne pozabite pa tudi da se začenja Tadžikistanska nogometna liga. Poleg vseh naštetih nogometnih lig pa smo danes za vas preverili tudi košarka v Tajvanu, nekaj tenisa in pa ESL Pro Ligo, govorimo o eŠportu.

3.30 FC Zvezda-BGU Minsk – FC Minsk
Tip: X
Opis: Tretji krog Beloruske Premier lige nam prinaša tekmo dveh mestnih tekmecev, ki pa sta se v prvoligaški druščini pomerili le v lanski sezoni. Še preden se posvetimo zadnjima dvema obračunoma omenimo, da se tekma igra ze ob 13:00 uri, tako da jo ne boste slučajno zamudili. Torej v lanski sezoni smo lahko videli remi z 3:3 in pa gostujočo zmago BGU Minska z kar 1:6. Torej na zadnjih dveh medsebojnih tekmah so videli kar 13 golov, kar je res neverjeten podatek. Tezko je verjeti da bi se tudi danes obetala takšna golijada ali pač? No obe moštvi sta letošnjo sezono začeli več kot odlično. BGU Minska je zmagal z 3:1 in z 0:1. Minska pa je prvo tekmo zmagal v gosteh z 1:3, pred domačimi gledalci pa je tudi dosegel zmago z 3:2. BGU Minsk ima zmagovalno serijo 3. tekem, poleg tega pa ne pozna poraza na zadnjih 7 tekmah. Tudi FC Minsk na zadnjih šestih tekmah ne pozna poraza (3 zmage in 3 remije). Jasurbek Yakhshiboev je najboljši strelec ekipe BGU Minsk, dosegel je 2 zadetka. Vladimir Khvashchinski pa je zadel 2. krat za ekipo FC Minsk. Poglejmo si še stavne kvote, ki so res visoke. Najvišja kvota je remi (3.30), medtem ko za zmago domače ekipe dobimo kvoto 2.66. Zmaga gostov pa je vredna kvote 2.38.

2.75 FC Vitebsk – FC Smolevichi-Sti [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.74 FC Isloch – Slutsksakhar Slutsk
Tip: 1
Opis: Tekma se bo igrala ob 17:00 uri, gre pa seveda za zadnje tekme tretjega kroga prve Beloruske lige. Domači klub je obe letošnji tekmi Premier lige začel z zmagama, obakrat z 1:0. Ekipa Slutsk pa je domačo tekmo zmagala z 3:1, v gosteh pa izgubila z 0:1. Ekipi sta se od leta 2016 srečali na 9 medsebojnih tekmah, kjer smo lahko videli 4 zmage FC Isloch, 1 remi in pa 4 zmage ekipe Slutsk. Tekme prejšnje sezone so bile: 0-1 (Isloch doma) in 1-3 (Slutsksakhar doma). Domači klub je z prijateljskimi tekmami vred na zadnjih šestih tekmah nanizal 2 zmagi, 2 remija in 2 poraza. Gostje pa so v enakem obdobju nanizali povsem enak rezultat, torej 2,2,2. Momo Yansane je najboljši strelec ekipe Isloch, dosegel je 2 zadetka. Artem Serdyuk pa je zadel 2. krat za ekipo Slutsksakhar Slutsk. Kvota za domačo zmago je 1.74, pa srečno z vašo stavno izbiro.

1.47 Art Municipal Jalapa – Chinandega FC
Tip: 1

3.22 Deportivo Walter Ferreti – Real Esteli
Tip: X
1.10 Kazijevs, Arturs – Vinogradovs, Peteris
Tip: 2

1.40 Jeoutai Basketball – Yulon Luxgen Dinos [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.65 FaZe Clan – fnatic
Tip: 1

1.63 Astralis – Natus Vincere
Tip: 1

1.50 mousesports – OG
Tip: 1