Klasična stavna soboto nam v evropskem nogometu prinaša veliko odličnih obračunov. Vse to in še več pa v spodnjem stavnem pregledu.

Več kot 2,5
1.50
Koliko golov bo doseženih?
Norwich City – Liverpool FC
Opis: Povezava na Analizo tekme.

X
3.10
1 X 2
RCD Mallorca – Deportivo Alaves

FC Barcelona
1.42
1 X 2
FC Barcelona – Getafe

Več kot 2,5
1.45
Koliko golov bo doseženih?
Villarreal – Levante

Paris Saint-Germain
1.40
1 X 2
Amiens SC – Paris Saint-Germain
Opis: V 25 krogu prve francoske lige nas čaka obračun med ekipama Amiens in PSG. Tekma se bo igrala ob 17:30 uri na stadionu Stade de la Licorne. Gre za dvoboj prvo in zadnje uvrščene ekipe, zanimivo bo videti predvsem kako resno bo PSG vzel to tekme. Ze sam pogled na formo in kvaliteto obeh ekip nam pove, da je favorit za zmago več kot očiten. PSG ni izgubil 13 zaporednih gostovanj, klub pa je v nizu več kot petih zaporednih zmag – tako doma kot v gosteh. Na drugi strani Amiens ni dosegel zmage na svojih zadnjih 9 tekmah. Klub je na zadnjih petih tekmah zbral samo 3 remije in 3 poraze. Kluba sta se od leta 2008 pomerila na 7 medsebojnih tekmah, do sedaj smo videli 6 zmag PSG-ja in 1 remi. Torej v tem obdobju PSG še nikoli ni izgubil proti Amiensu. Tudi danes se zdi da bo vse razen odločne zmag PSG-ja v gosteh veliko presenečenje. Poglejmo si še stavne kvote športne stavnice E-stave. Zmaga PSG-ja v gosteh nam ponuja kvoto 1.40, remi kvoto 5.50, medtem ko za zmago domačega kluba dobimo kvoto 7.50. Pa srečno z vašo stavno izbiro.

Več kot 2,5
1.62
Koliko golov bo doseženih?
FC Union Berlin – Bayer Leverkusen

RasenBallsport Leipzig
1.28
1 X 2
RasenBallsport Leipzig – SV Werder Bremen

Več kot 2,5
1.65
Koliko golov bo doseženih?
Fortuna Düsseldorf – Borussia Mönchengladbach

Atalanta
1.75
1 X 2
Atalanta – AS Roma

Crvena zvezda Beograd
1.44
1 X 2
FK Čukarički – Crvena zvezda Beograd

Benfica
1.60
1 X 2
Benfica – SC Braga
Opis: Braga je prejšnje kolo prekinila niz petih zaporednih zmag, saj so proti ekipi Gil Vincente samo remizirali. To seveda ni bil popoln uvod za današnji derbi z domačo Benfico. Je pa tudi Benfica svojo zadnjo tekmo izgubila proti Portu. Poglejmo si še nekaj zanimivih podatkov. Benfica je zmagala 13 od zadnjih 14 medsebojnih tekem proti Bragi v vseh tekmovanjih. Benfica je tudi v nizu 8 zaporednih zmag pred domačimi navijači, govorimo o ligaških tekmah. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah med Benfico in Brago smo lahko vedno videli več kot 2.5 gola. Obeta se torej zanimiva tekma, s kar nekaj zadetki. Pričakuje se tudi odprta tekma, na koncu bi lahko videl tudi prijateljski remi. Za remi sicer dobimo kvoto 3.80. Zmaga domače Benfice je vredna kvote 1.60. V kolikor boste stavili da bo končni rezultat 2-2, pa boste prejeli kvoto 15.00. Stava na več kot 2.5 gola pa je vredna kvote 1.65.

Real Madrid
1.45
Stava na zmago
Real Madrid – Valencia Basket

Panathinaikos Atene
1.01
Stava na zmago
Aris – Panathinaikos Atene