Danes se obeta prava norišnica nogometa na otoku. Igra se namreč veliko število tekem v angleški Premier ligi. Nismo pa pozabili tudi na domačo ligo, derbi kroga pa bo zagotovo v Ljubljani, kjer bo domača Olimpija gostila čedalje boljše Domžale. Na drugi strani pa bo Maribor gostoval pri zanje neugodnem Rudarju. Poleg vsega naštetega pa ne smete pozabiti tudi na košarko in ligo NBA. Na delu bosta tudi Miami in Dallas. Vse prenose NBA tekem v zivo pa lahko najdete tudi na pro-stave.com.

Več kot 2,5
1.50
Koliko golov bo doseženih?
NK Olimpija Ljubljana – NK Domžale

Chelsea FC
1.33
1 X 2
Chelsea FC – Aston Villa

Leicester City
1.34
1 X 2
Leicester City – Watford

X ali Tottenham Hotspur
1.48
Dvojna priložnost
Manchester United – Tottenham Hotspur

Liverpool FC
1.36
1 X 2
Liverpool FC – Everton

Sassuolo ali X
1.25
Dvojna priložnost
Sassuolo – Perugia

Paris Saint-Germain
1.15
1 X 2
Paris Saint-Germain – FC Nantes

Maribor
1.30
1 X 2
NK Rudar – Maribor
Opis: V 20 krogu prve slovenske nogometne lige nas čaka obračun med Rudarjem in Mariborom. Tekma se bo igrala na stadionu ob jezeru ob 17:55 uri. Mariborčani so si na zadnji tekmi pred domačimi gledalci privoščili pravo blamažo. Namreč Triglav jih je premagal kar z 0:2. To pomeni 27 točk in drugo mesto, predvsem pa velik zaostanek za prvo Olimpijo, ki je ze uradno postala jesenski prvak. In če bo šlo tako naprej in bo Maribor igral tako neprepričljivo bo Olimpija tudi končni prvak. Seveda pa tudi Rudar ne blesti, še več, letos jim res nič ne gre po načrtih in očitno se klub seli v drugo ligo. Rudar je namreč ze vse od 6 kroga zanesljivo zadnji klub v prvi ligi, do tega trenutka pa so zbrali 7 remijev, 12 porazov in še nič zmag. Če Maribor danes izgubi bo to res velik šok, morda bodo letele tudi “glave”. Knapi so sicer na zadnji tekmi z 2:1 izgubili proti Domžalam, igrali so v gosteh. Še pred tem pa si v gosteh izgubili tudi z 2:1 proti Bravu. Rudar je letos na domačem igrišču zbral 4 remije in 5 porazov. Rudar je prav tako na zadnjih 12 domačih tekmah brez zmage. Maribor je sicer zadnjo tekmo izgubil, toda pred tem vsaj zmagal 4 zaporedne tekme. Rudar in Maribor sta se od leta 2003 pomerila na 58 medsebojnih tekmah. Rudar je zmagal 8krat, Maribor pa 42krat, videli pa smo še 8 remijev. Zmaga Maribora v gosteh je vredna kvote 1.30, več pa na športni stavnici PartyPoker Sports.

Charlotte Hornets
1.57
Stava na zmago (ZDA)
Golden State Warriors@Charlotte Hornets

Detroit Pistons
3.60
Stava na zmago (ZDA)
Milwaukee Bucks@Detroit Pistons

Boston Celtics
1.40
Stava na zmago (ZDA)
Miami Heat@Boston Celtics

Dallas Mavericks
1.55
Stava na zmago (ZDA)
Minnesota Timberwolves@Dallas Mavericks
Opis: Dallas je na svoji zadnji tekmi premagal premagal pelikane z 118-97. Doncic je spet imel odlično tekmo, zbral je 33 točk in do sedaj največ 18 skokov. Dallas ima sicer drugo zaporedno tekmo v dveh dnevih, toda danes igrajo vsaj v svoji domači dvorani. Minnesota bo danes tezko premagal vroči Dallas, ki je na zadnjih 10 tekmah nanizal kar 8 zmag in samo 2 poraza. Minnesota ima na zadnjih desetih tekmah samo 50% izkupiček zmag in porazov. Klub se sicer še vedno nahaja na 7. mestu zahoda, zbral je 10 zmag in 9 porazov. Dallas pa je trenutno 4. ekipa zahodne konference z 14 zmagami in 6 porazi.

Utah Jazz
1.72
Stava na zmago (ZDA)
Los Angeles Lakers@Utah Jazz

Portland Trail Blazers
1.67
Stava na zmago (ZDA)
Sacramento Kings@Portland Trail Blazers