Danes se nadaljujejo kvalifikacije za elitno Ligo prvakov, derbi dneva pa nas čaka med ekipo APOEL in Ajaxom. Poleg nogometa pa ne pozabite tudi na drugo ligaški angleški nogomet in pa na tenis. Namreč pričenja se OP ZDA oz. USA Open, kjer se igrajo kvalifikacije za igranje na glavnem delu turnirja. Vse top stave za današnji dan pa seveda lahko zasledite v spodnjem delu objave.

 

X
3.40
1 X 2
LASK Linz – Club Brugge

SK Slavija Praga
2.45
1 X 2
CFR Cluj – SK Slavija Praga

Ajax Amsterdam
1.50
1 X 2
APOEL – Ajax Amsterdam
Opis: Športne stave
za današnjo tekmo so zelo nepredvidljive, čeprav je Ajax v gosteh z kvoto 1.50 favorit, pa bo domači APOEL seveda naredil vse, da vsaj pred domačimi navijači zmaga. Treba je tudi vedeti, da Ajax ni tista ekipa, ki je lani v Ligi prvakov rušila vse pred sabo, saj so prodali ogromno najboljših nogometašev. Kluba sta se sicer nazadnje pomerila leta 2014, kjer smo lahko videli zmago Ajaxa pred domačimi navijači (4:0), medtem ko je APOEL doma z Ajaxom remiziral 1:1. Ajax je sicer v nizu treh zaporednih zmag, pred tem pa je nanizal še 3 remije. Ajax prav tako ni izgubil zadnjih 9 gostujočih tekem. Tudi Apoel pa je v dobri formi, saj je na zadnjih šestih tekmah zbral kar 4 zmage in samo 2 poraza. Vsaj remi APOEL-a na prvi tekmi ne bi bil nobeno presenečenje.

X
3.40
1 X 2
Hull City – Blackburn Rovers
Opis: 
V 4 krogu Championshipa nas ob 20:45 uri čaka zelo zanimiva tekma med domačim Hull Cityem in Blackburnom. Domači klub ima letos visoko leteče cilje, ki pa jih bo uresničil le če ne bo “kiksal” pred domačimi navijači. Športna stavnica Bet-at-home nam v vlogo favorita postavlja Hull City – kvota za zmago 2.40, remi je vreden kvote 3.40, medtem ko za zmago gostov dobimo kvoto 2.90. Hull je svojo zadnjo tekmo gostoval in remiziral z rezultatom 1:1, danes pa seveda zelijo vse tri točke. Na drugi strani so Roversi svojo zadnjo tekmo odigrali na domači zelenici, kjer so zmagali z 1:0. Hull City se trenutno nahaja na 10. mestu prvenstvene razpredelnice, medtem ko je Blackburn na 18. mestu. Kluba sta se od leta 2008 pomerila na 11 medsebojnih tekmah, Blackburn je nanizal 5 zmag, medtem ko je Hull City zmagal 3krat, videli pa smo še 3 remije. V prejšnji sezoni pa je Blackburn dobil obe tekmi proti Hull Cityu, doma je bil boljši z 3:0, v gosteh pa je zmagal z 0:1. Hull City je na zadnjih šestih tekmah poleg zadnjega remija zbral še 2 zmagi, 2 poraza in 1 remi. Roversi pa so v nizu 2 zaporednih zmag, pred tem pa so zbrali še 2 poraza in 2 zmagi. Torej lahko rečemo da je Blackburn v boljši formi in glede na lanskoletne medsebojne tekme je vsaj kakšen remi Roversov zelo mogoč, v vsakem primeru pa ne moremo pričakovati enostavne zmag domačinov.

Več kot 2,5
1.72
Koliko golov bo doseženih?
Madura United – Bali United Pusam

Sarawak FA
1.91
1 X 2
Sarawak FA – Kelantan

Shanghai SIPG
1.91
1 X 2
Shanghai SIPG – Shandong Luneng

Blaž Rola (SLO)
1.50
1 2 – Kdo bo zmagal?
Blaž Rola (SLO) – Lukaš Rosol (CZE)

Malek Jaziri (TUN)
1.67
1 2 – Kdo bo zmagal?
Malek Jaziri (TUN) – Darian King (BAR)

Salvatore Caruso (ITA)
1.48
1 2 – Kdo bo zmagal?
Salvatore Caruso (ITA) – Yunseong Chung (KOR)

Matthias Bachinger (GER)
1.60
1 2 – Kdo bo zmagal?
Matthias Bachinger (GER) – Constant Lestienne (FRA)