Danes se bomo posvetili nogometu in z njim kvalifikacijam za Ligo prvakov in Ligo evropa, več o teh tekmah pa si preberite v današnjem stavnem pregledu, ki ga omogoča športna stavnica bet365. Ne pozabite pa tudi na kolesarsko dogajanje, saj je tudi danes na sporedu kolesarska dirka po Franciji ali Tour de France.

 

Več kot 2,5
Koliko golov bo doseženih?
FC Barcelona – Chelsea FC (nevtralno igrišče)

Več kot 2,5
Koliko golov bo doseženih?
HNK Gorica – Vardar Skopje

FC Viktoria Plzen
1 X 2
FC Viktoria Plzen – Olympiacos Pirej

GNK Dinamo Zagreb
1 X 2
FC Saburtalo Tbilisi – GNK Dinamo Zagreb

PSV Eindhoven
1 X 2
PSV Eindhoven – FC Basel
Opis: 
Gre za 2 krog kvalifikacij za elitno Ligo prvakov, ob 20:00 uri pa se bosta pomerila domači Eindhoven in gostujoči Basel. Kluba sta se do sedaj v Evropi od leta 2015 pomerila na samo eni medsebojni tekmi, na kateri je zmagal Basel z 3:2. Danes je pred domačimi gledalci favorit Eindhoven, bomo pa videli kako bo k tekmi pristopil Basel, ki ima svojo računico. Eindhoven je sicer v dokaj slabi formi, saj je na zadnjih šestih tekmah nanizal 2 zmagi, 1 remi in kar 3 poraze. Na drugi strani je Basel v tem obdobju dosegel kar 5 zmag in samo 1 poraz. Seveda pa je potrebno vedeti, da je veliko teh tekem bilo prijateljskih, tako da tukaj tezko vlečemo kakšne večje zaključke.

FC København
1 X 2
The New Saints – FC København

Manj kot 2,5
Koliko golov bo doseženih?
Sutjeska – APOEL

KF Shkendija
KF Shkendija – F91 Dudelange
Opis: 
Gre za tekmo kvalifikacij evropske lige, ki se bo začela ob 18:00 uri, igrala pa se bo na Ecolog Areni. Aktualni prvak makedonije Shkendija se je moral hitro sprijazniti z igranjem v Ligi prvakov, saj je ze na prvi stopnici moral priznati premoč estonskemu prvaku Kalju. Makedonci se bodo tako danes morali sprijazniti z igranjem za ligo evropa, danes pa jim nasproti stoji Luksemburski prvak Dudelange. Omenjen klub je v prejšnjem krogu izpadel iz kvalifikacij za Ligo prvakov proti klubu Valleti, to je malteški klub. Domači klub je danes v vlogi favorita, kar bo moral izkoristiti, saj bo povratna tekma zelo zahtevna. Dudelange bo danes igral na aktivni rezultat, to pomeni da bi bili zelo zadovoljni z kakšnim remijem, bomo videli ali jim bo na koncu uspelo. Sicer pa je Dudelange v izjemni seriji 25 tekem brez poraza, omenjen klub tudi ni izgubil zadnjih 8 gostovanj. Je pa treba te podatke jemati z veliko rezerve, saj klub v domačem prvenstvu nima prave konkurence. Na drugi strani je Shkendija je na zadnjih šestih tekmah dosegel samo 2 zmagi in kar 4 poraze. Moštvi se tudi še nikoli nista srečali v evropskih tekmah, zato bo za obe ekipi danes prvo medsebojno srečanje.

Albert Ramos-Viñolas (ESP)
1 2 – Kdo bo zmagal?
Henri Laaksonen (SUI) – Albert Ramos-Viñolas (ESP)

João Sousa (POR)
1 2 – Kdo bo zmagal?
Steve Darcis (BEL) – João Sousa (POR)

Jaume Munar (ESP)
1 2 – Kdo bo zmagal?
Jaume Munar (ESP) – Malek Jaziri (TUN)

Jan-Lennard Struff (GER)
1 2 – Kdo bo zmagal?
Thiago Monteiro (BRA) – Jan-Lennard Struff (GER)

Juan Ignacio Londero (ARG)
1 2 – Kdo bo zmagal?
Alejandro Davidovich Fokina (ESP) – Juan Ignacio Londero (ARG)