Danes bo malce stavnega zatišja pred tradicionalno pestrim športnim vikendom. Vseeno se igra tekma v nemški budnes ligi med domačo ekipo Augsburga in gostujočim Leverkusenom. Tekma pa je tudi v angleški Premier ligi, kjer bo domači Liverpool gostil zadnjeuvrščeno ekipo Huddersfield Town. Poleg tega pa se bomo posvetili tudi končnici lige NBA, kjer bodo aktualni prvaki po zadnjem porazu poskušali v gosteh zaključiti serijo proti Clippersom. Vse to in še več pa preverite v današnjih stavnih nasvetih, ki jih omogoča športna stavnica Bet at home.

 

Bayer Leverkusen
1.67
1 X 2
FC Augsburg – Bayer Leverkusen

Liverpool FC
1.53
Handicap 0:2
Liverpool FC – Huddersfield Town
Opis: 
Kot smo že v uvodu omenili, gre za dvoboj dveh ekip, ki se nahajta na povsem različnih mestih ligaške razpredelnice. Liverpool je trenutno druga ekipa Premier lige in se z Cityem bori za naslov. Redsi so tako do tega trenutka na kontu zbrali 88 točk, kar je samo točko manj od sinjemodrih. Na drugi strani je Huddersfield gladko zadnja ekipa v premier ligi, zbrali so samo 14 točk ob neverjetni gol razliki -49. Predzadnji klub Fulham ima tako kar 9 točk več od Huddersfielda, kar pomeni da so gostje danes brez nekega motiva in da se jim lahko obeta tudi kakšna petarda. Redsi bi danes morali zanesljivo priti do zmage, tudi za več kot 2 gola, takšen je tudi naš stavni tip. Handicap stava 0:2 in zmaga domače ekipe nam ponudi kvoto 1.53, pa srečno z stavo.

Naomi Osaka (JPN)
1.65
1 2 – Kdo bo zmagal?
Naomi Osaka (JPN) – Donna Vekić (CRO)

Jelena Ribakina (KAZ)
1.95
1 2 – Kdo bo zmagal?
Barbora Strýcová (CZE) – Jelena Ribakina (KAZ)

Matteo Berrettini (ITA)
1.57
1 2 – Kdo bo zmagal?
Pablo Cuevas (URU) – Matteo Berrettini (ITA)

CSKA Moskva (RUS)
1.57
Stava na zmago
Baskonia Vitoria (ESP) – CSKA Moskva (RUS)

Več kot 228,5
1.67
Skupni rezultat
Golden State Warriors pri ekipi Los Angeles Clippers (6. tekma)
Opis: 
Clippesi so na zadnji tekmi v gosteh premagali aktualne prvake in tako izsilili 6 tekmo. Sedaj imajo Clippersi pred domačimi gledalci možnost, da mogoče pripravijo še večje presenečenje. Glede na stavnice pa se jim ne obeta nič kaj dobrega, saj je kvota za zmago Warriorsev v gsoteh samo 1.20, kar pomeni da se pričakuje danes poraz Clippersov za več kot 10 točk. So pa Clippsi bili v podobni situaciji že zadnji teden, potem ko so zmagali drugo tekmo v gosteh in izenačili serijo na 1-1, nato pa so pred domačimi gledalci izgubili obe dve tekmi. Warriorsi si tako danes ne smejo privoščiti poraza, saj bi to pomenili 7 tekmo in še kakšen dan ali dva manj počitka, ki ga bodo definitivno potrebovali v naslednjem krogu, kjer jih že čakajo rakete. Po našem mnenju bodo danes ponoči prvaki zanesljivo prišli do zmage, saj se zavedajo da je sedaj vrag odnesel šalo. Poleg tega so Clippersi na zadnji tekmi iz igre metali več kot 55%, zelo malo verjetno bodo takšen učinek v napadu ponovili tudi danes.

New York Islanders
2.25
1 X 2 (redni del)
Carolina Hurricanes pri ekipi New York Islanders (1. tekma)

San Jose Sharks
2.15
1 X 2 (redni del)
Colorado Avalanche pri ekipi San Jose Sharks (1. tekma)