Preverili smo stavno ponudbo tako za soboto in nedeljo. Čaka nas kar nekaj nogometa, saj se nadaljuje Liga narodov, pestro pa bo tudi v košarkrski ligi NBA in hokeju, igra se tudi nekaj tenisa. Vse to in še več v tokrat zelo obsežnih brezplačnih stavnih nasvetih za celoten vikend.

Še več stavnih nasvetov in listkov pa preveri v brezplačni FB skupini, pridruži se zdaj!

sobota, november 17, 2018

Drava Ptuj
1.28
1 X 2
Drava Ptuj – NK Brežice 1919

Več kot 2,5
1.80
Koliko golov bo doseženih?
NK Ankaran – NK Fužinar Ravne

Manj kot 2,5
1.55
Koliko golov bo doseženih?
Italija – Portugalska
Opis: 
Tako Italija kot Portugalska se bosta danes udarili za prvo mesto v skupini 3A. V prednosti so Portugalci, ki po tej tekmi pred domačimi gledalci gostijo trenutno podpovprečno Poljsko. Naše sosede tako na prvo mesto pelje samo zmaga, pa še potem Portugalci na domači tekmi ne smejo zmagati. Selektor Italije Roberto Mancini je v to tekmo vpoklical tudi nekaj novincev, zaradi poškodbe pa danes ne bo zaigral Federico Bernardeschi. Tudi Fernando Santos ne bo mogel računati na vse igralce, za Portuglace tako danes ne bodo zaigrali: Cristiano Ronaldo, Pepe in Andre Gomes. Pričakovati je trdo tekmo brez velikega števila zadetkov.

Azerbajdžan
1.60
1 X 2
Azerbajdžan – Ferski otoki

Srbija
1.36
1 X 2
Srbija – Črna gora
Opis: 
Srbi so pred cca 30 dnevi v gosteh že premagali reprezentanco Črne gore, dva odločilna gola je zabil napadalec Aleksandra Mitrović, tako da tudi danes lahko pričakujemo novo zmage srbije. Če bi domači ekipi to uspelo, bi naredili velik korak k osvojitvi prvega mesta v svoji skupini. Seveda tudi Črna gora še ima možnosti za prvo mesto, toda za njih je danes nujna zmaga, za srbi sicer zastajajo samo za eno točko, na svoji zadnji tekmi v Ligi narodov pa so v gosteh zanesljivo premagali Litvo. Črna gora ima kar nekaj težav z poškodbami, danes so tako out: Stevan Jovetić, Stefan Savić in Filip Stojković. Športne stavnice v vlogo favorita postavljajo srbe, ki igrajo pred domačimi gledalci, na stavnici Bet-at-home, je kvota za zmago Srbije 1.40, remi nam prinese kvoto 4.20, zmaga Črne Gore pa je vredna super vkote 7.85.

X ali Škotska
1.34
Dvojna priložnost
Albanija – Škotska

Romunija
1.28
1 X 2
Romunija – Litva
Opis: 
Romunija v Ligi narodov gosti Litvo, ki do sedaj ni prikazala dobrih iger. Na drugi strani so Romuni nepremagani na zadnjih 8 tekmah, medtem ko ima Litva za sabo kar 8 zaporednih porazov. Tudi pogled na mesebojne tekme omenjenih reprezentanc kaže dominacijo Romunije, ki je na zadnjih 10 medsebojnih tekmah zabeležila kar 9 zmag, od tega so Romuni zmagali zadnje tri medsebojne tekme. Na zadnji tekmi smo bili priča sicer zelo izenačeni tekmi, potem pa so Romuni prišli do zmage šele v 94 minuti, danes verjetno lahko pričakujemo bolj zanesljivo zmago domače reprezentance.

Kosovo
1.45
1 X 2
Malta – Kosovo

nedelja, november 18, 2018

Indiana Pacers
1.10
Stava na zmago (ZDA)
Atlanta Hawks pri ekipi Indiana Pacers
Opis: 
Igralec Indiane Vicotr Oladipo je na zadnji tekmi dosegel samo 8 točk (iz igre je metal samo 3-12), potem ko je prej na večih tekmah presegal 20 točk na tekmo. Dobra novica za Indiano (9-6) je da so kljub temu zadnjo tekmo zmagali, danes pa bodo v svoji domači dvorani gostili Atlanto (3-12). V zadnji zmage Indiane je bila ključna izdatna pomoč rezervistov, potem ko je klub v prvi četrtini že zaostajal 12 točk, na koncu pa prišel do zmage 99-91 proti Miamiju. Klop Indiane je na tej tekmi prispevala kar 53 točk in imela dva strelca, ki sta presegla mejo 10 točk, vodilni strelec pa je bil Tyreke Evans, ki je dosegel zadnj rekord sezone 23 točk, zadel je tudi pet trojk. Domantas Sabonis je dodal 15 točk in Joseph je prišel do 12 točk, dodal pa tudi 5 podaj in 3 ukradene žoge. Za Atlanto bo danes verjetno prvič zaigral John Collins, ki je imel težave z kolenom. V lanski sezoni je v povprečju na tekmo dosegal 10.5 točke in 7.3 skoka. Atlanta tako upa na konkreten doprinos omenjenega igralca, saj je klub v zelo slabi formi, na zadnjih 11 tekmah so namreč zabeležili kar 10 porazov, od tega kar 6 zapored. Atlanta je v četrtek proti Denverju izgubila res že skorajda sramotnih 138-93. Je pa pri Atlanti danes verjetno zaradi poškdobe out Taurean Prince, ki bo tako manjkal drugo zaporedno tekmo. Naš tip je zmaga domače ekipe, za kar sicer dobimo zelo nizko kvoto 1.10, lahko pa si kvoto dvignete z handicap stavo na atlanto, ki danes tudi ne bi smeli izgubiti za več kot 10-15 točk, pa srečno.

Orlando Magic +4,5
1.91
Spread
Los Angeles Lakers pri ekipi Orlando Magic

Boston Celtics
1.57
Stava na zmago (ZDA)
Utah Jazz pri ekipi Boston Celtics
Opis: 
Boston je v zadnji tekmi v derbiju vzhodne konference premagal Toronto, potem ko je Irving dosegel več kot 40 točk. Boston sicer letos še ne blesti, saj ima v prvi peterki kar dva novinca, glede na prejšno sezono. Vseeno bi Bostonu zadnja zmaga morala dati dovolj zagona, da pred domačimi navijači dosežejo novo zmago, bo pa današnja tekma za kelte druga zaporedna v dveh dneh (back to back). Kvota 1.57 na domače Kelte je po našem mnenju zelo radodarna, saj Jazzi letos res ne blestijo, sploh v gosteh.

Sacramento Kings +11,5
1.91
Spread
Sacramento Kings pri ekipi Houston Rockets

Dallas Mavericks +4,5
1.87
Spread
Golden State Warriors pri ekipi Dallas Mavericks

Brooklyn Nets +5,5
1.91
Spread
Los Angeles Clippers pri ekipi Brooklyn Nets

Nashville Predators
1.67
1 X 2 (redni del)
Los Angeles Kings pri ekipi Nashville Predators

Minnesota Wild
1.80
1 X 2 (redni del)
Buffalo Sabres pri ekipi Minnesota Wild

Anglija
1.85
1 X 2
Anglija – Hrvaška

Belgija
2.15
1 X 2
Švica – Belgija

Moldavija
2.30
1 X 2
Moldavija – Luksemburg

Madžarska
2.20
1 X 2
Madžarska – Finska

Grčija
1.30
1 X 2
Grčija – Estonija