Pa smo dočakali dan, ko se bosta Maribor in Domažale borila za uvrstitev v zadnje kolo Evropske lige UEFA. Predvsem Domžalčani imajo težkega nasprotnika, toda upajmo da je v nogometu mogoče vse in da se obe ekipi uvrstita naprej, škoda ker je prejšnji teden žal že izpadla Olimpija. Več stavnih tipov spodaj, tekme v živo pa boste lahko spremljali na športni stavnici bet365, ki nudi največjo ponudbo prenosov v živo od vseh stavnic.

 

Aberdeen – Maribor
Izid ob polčasu ali končni izid (stava je dobljena, če izid velja ob polčasu ali ob koncu tekme)
1.57 X
Opis: 
Maribor se v dvoboj odpravlja morda celo v vlogi favorita, toda se ob enem zaveda da bo to zelo težka tekma. Aberdeen igra tipični otoški nogomet, prav tako so zelo čvrsti v obrambi in igralci Maribora bodo morali biti izjemno zanesljivi v obrambi. Predvsem bodo poskušali iz gostovanja odnesti aktiven rezultat, kar bi remi definitivno bil. Maribor bo tudi poskušal doseči gol v gosteh, saj vsi vemo da je to lahko odločilen kapital na povratni tekmi. Pričakovati je težko tekmo in prav lahko se zgodi da se bo tekma končala z npr. 1:1.

NK Domžale – West Ham United
Dvojna priložnost – polčas
1.60 NK Domžale ali X
Opis: 
Vsi vemo da je v tem dvoboju West Ham izrazir favorit, nenazadnje so si lani z odličnimi igrami v Premier ligi zagotovili kvalifikacije za Ligo Evropa. Toda West ham ne bo popolen, manjka Aaron Cresswell (poškodba kolena), Manuel Lanzini (poškodba),  out je tud Dimitri Payet (še na počitnicah zaradi igranja na EP). Vseeno so gostje še vedno favoriti, toda morda pa Domžalam uspe preseneti, saj le igrajo prej domačimi gledalci (sicer v Stožicah), stava pa gre da bodo Domžale zdržale remi vsaj do konca prvega polčasa.

PFC Oleksandria – HNK Hajduk Split
1 X 2
2.30 PFC Oleksandria

Austria Dunaj – FC Spartak Trnava
1 X 2
1.36 Austria Dunaj

OSC Lille – FK Qabala
1 X 2
1.35 OSC Lille

NK Lokomotiva Zagreb – Vorskla Poltava
1 X 2
3.10 X

FC Torpedo Žodino – Rapid Dunaj
1 X 2
1.67 Rapid Dunaj

Istanbul Basaksehir FK – Rijeka
1 X 2
1.80 Istanbul Basaksehir FK

Birkirkara FC – FC Krasnodar
1 X 2
1.26 FC Krasnodar

FC Luzern – Sassuolo
1 X 2
3.20 X

KRC Genk – Cork City
1 X 2
1.25 KRC Genk

FK Vojvodina – Dinamo Minsk
1 X 2
3.20 X

P.S. akcija Vzemi 10 EUR BREZ DEPOZITA je še vedno aktualna, za vas še imamo nekaj voucher kod!