Stavni nasveti – torek, januar 9, 2018

0
340
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Danes se bomo posvetili predvsem elitni košarkarski ligi NBA, na delu bo tudi Dragičev Miami, ki igra v gosteh pri Torontu, mi pa se bomo posvetili predvsem tekmi med Portland Trail Blazersi in Oklahoma City Thunderji.

 

Več kot 2,5
1.50
Koliko golov bo doseženih?
Bayer Leverkusen – FC Bayern München

Več kot 2,5
1.28
Koliko golov bo doseženih?
Manchester City – Bristol City

Atletico Madrid
1.15
1 X 2
Atletico Madrid – Lleida

CF Valencia
1.33
1 X 2
CF Valencia – UD Las Palmas

Več kot 2,5
1.80
Koliko golov bo doseženih?
OGC Nice – AS Monaco

Miami Heat +6,5
1.75
Spread
Miami Heat pri ekipi Toronto Raptors

Portland Trail Blazers +8,5
1.78
Spread
Portland Trail Blazers pri ekipi Oklahoma City Thunder
Opis:
Obeta se super zanimiv obračun zahodne konference med 6 in 5 uvrščeno ekipo. OKC je doma 14-6, Portland pa v gosteh 11-8, tako da lahko pričakujemo napeto in izenačeno tekmo, ki bo naposredno vplivala na napredovanje v super težki konferenci.
Portland je na zadnjih 10 tekmah 5-5, z današnjo tekmo pa začenja 4 zaporedne tekme v gosteh. Ekipa je ena redkih v ligi NBA, ki ima v gosteh boljši izkupiček kot pred domačimi gledalci.
Največja težava Portlanda je predvsem manjko najboljšega igralca Damian Lillarda, ki je manjkal že na zadnjih 6 od 8 tekem. Če danes ne bo pripravljen bodo Blazersi zelo težko nadomestili 24.9 točke, 6.3 asistence in 4.8 skoke na tekmo.
Tudi OKC ima na listi poškodovane igralce. Najboljši branilec v ekipi Andre Roberson je manjkal zadnje 4 tekme in bo še out najmanj dve tekmi. Andre je velik faktor v obrambi OKC, ki ima trenutno 5 obambo lige. Brez Andre-a je OKC nazadnje dokaj šokantno izgubila proti Sunsom z 114-100, ekipa je imela manjko v energiji in zelo slab met za tri točke, zadela je le 8 od 27 poskusov.
Prvo od štirih letošnjih medsebojnih srečanj se je zgodilo 6 novembra v Portlandu, ko je Lillard pokopal Thunderje z 36 točkami in 13 podajami, kar je zadoščalo za zmago 103-99.
Za pričakovati je da bo OKC poskušala maščevati omenjen poraz in ob enem pekiniti dva zaporedna domača poraza. Ampak tudi danes lahko pričakujemo tesno tekmo, sploh če bo LIllard igral, zato je naš stavni tip +8,5 točke in zmaga Portalnda, kar nam na stavnici Bwin ponudi kvoto 1.78, pa srečno.

Dallas Mavericks
1.33
Stava na zmago (ZDA)
Orlando Magic pri ekipi Dallas Mavericks

Over 212,5
1.80
Skupni rezultat
Sacramento Kings pri ekipi Los Angeles Lakers

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.