Liga prvakov februar 2018 – stavne kvote

1
410
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Še nekaj dni nas loči do nadaljevanja nogometne Lige prvakov in definitivno so pred nami super zanimivi obračuni. Pari osmine finala so že kar nekaj časa znani in z njimi tudi stavne kvote, ki pa so se v zadnjem mesecu zelo spreminjale.

Definitivno je najbolj pričakovana tekma med Realom in PSG-jem oz. lahko rečemo med Ronaldom in Neymarjem. Real bo prvo tekmo odigral doma in je s strani stavnice bet365 rahli favorit, kvota na zmago galaktikov je 2.40, remi nam prinese kvoto 3.75, medtem ko z zmago PSG-ja dobimo kvoto 2.62.

Zelo pričakovana je tudi tekma med Chelsea in Barco, obe ekipi sta se v zadnjim letih dodobra spoznali, tako da velikih skrivnosti ni. Eden izmed bolj epskih obračunov je bil definitivno leta 2009, ko je Iniesta Barco povedel v finale Iniesta in sicer v 93 minuti. Chelsea bo doma igral prvo tekmo, vseeno je Barca favorit, saj za zmago kataloncev dobite kvoto 2.00, remi pa vam prinese kvoto 3.40. Vsi, ki boste stavili na modre pa boste za stavo na Chelsea prejeli super kvoto 3.75.

Zanimiva tekma bo tudi med torinskim Juventusom in londonskim Tottenhamom. Glede na stavnice je Juve na prvi tekmi, pred domačimi gledalci, velik favorit, saj z stavo na staro damo dobimo kvoto 1.90, remi nam prinese kvoto 3.25, medtem pa je stava na zmago Spursov vredna kar velike kvote 4.33.

Rdeči vragi bodo prvo tekmo odigrali v gosteh proti španski Sevilliji. Obe ekipi ne moreta biti zadovoljni z žrebom, stavnice pa so na prvi tekmi United postavile v vlogo favorita, saj ima kvoto na zmago 2.30, medtem ko z stavo na domačine dobite kvoto 3.00, remi pa vam prinese kvoto 3.40

Klub z najnižjo kvoto v osmini finala lige prvaov pa je bavarski Bayern, ki ima na prvi domači tekmi proti Besiktasu skromno kvoto 1.16, remi vam prinese kvoto 7.00, zmaga turkov pa kar 15.00, si kdo upa staviti na presenečenje Besiktasa?

Vse ostale tekme in kvote lahko preverite na vaši najljubši stavnici, z naše strani je to za enkrat vse, že v torej in sredo pa pričakujte obširne stavne nasvete za aktualne tekme lige prvakov.

*kvote so izpisane glede na čas objave in se lahko spremenijo

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.